anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare premii pinata party constând în opțiuni Orange

Neaplicabil
După cum ați vazut unii dintre voi premiile constând în opțiuni Orange nu sunt activate o dată cu preschimbarea punctelor ci pot fi activate la o dată ulterioară.
Întrebarea mea este dacă aceste opțiuni pot fi activate sau programate să se activeze la o dată ulterioară încheierii campaniei Pinata Party?
Am pe țeavă 2 opțiuni de internet nelimitat și aș vrea să le activez secvențial... dacă se poate... dacă nu... pagubă-n ciuperci 🙂
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salut! Nu prea cred că se va putea face așa ceva și nici nu cred că interesează pe cineva de la ei să facă așa ceva. Și eu aș vrea să am această posibilitate, dar ar fi bine dacă ar rămâne mereu această posibilitate, adică să existe pinata cu posibilitatea de a activa extraoptiuni. Că oricum, la partea cu premii e cam SF!

Neaplicabil
@Vio73 ar putea dacă ar vrea... dar la cât scandal fac pe aici... nici o șansă...

Vio73
#StarMember
La Orange toate deciziile se iau mai greu. Dar cine știe?

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Nu poti face asta.

Danny_B
Junior
Daca suntem tot mai multi care ridicam problema premiilor in obiecte si a activarii unor optiuni din acest concurs, poate ca cineva se va sesiza si va incerca o rezolvare, daca nu. macar am incercat ...

DanielaH
Moderator
Salut! Bonusurile din campania Pinata se alocă pe loc, cu valabilitate 30 de zile, ele nu se pot programa pentru o dată ulterioară. Mulțumim tuturor pentru sugestii.