anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

A câștigat cineva ceva în urma campaniei Pinata Party?

Dersky
Junior entuziast

Am și eu o curiozitate. A câștigat cineva ceva în urma campaniei Pinata Party? Ma refer în urma tragerii la sorti. Exista o lista de castigatori ( nume) dar este cineva în comunitate care poate confirma ca a câștigat efectiv pentru ca eu sparg pinate de la începutul campaniilor și nimic.

21 Răspunsuri 21

Magda__
Junior entuziast

Bună. Eu nu am găsit acea lista!

Unde se poate vedea ?

Mulțumesc 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

In general, castigatorii sunt atasati la baza documentului de Termeni si Conditii. Pentru ultima campanie, asta inseamna aici.

Daca nu ai fost deja contactata, cel mai probabil nu te afli printre castigatori.

Pana cand lista de castigatori nu se finalizeaza (dureaza un pic pana la validarea tuturor castigatorilor), nici nu se poate publica o lista cu castigatorii.

Client Orange

Magda__
Junior entuziast

Mulțumesc. 

 

Magda, lista va fi publicată în curând, dupa încheierea procesului de validare a câștigătorilor.

Lauryi
Junior

Buna! Nu, nu cred ca e in regula. Nu e transprent deloc concursul si e aproape imposibil sa accesezi lista castigatorilor pentru ca de indata ce o campanie se sfarseste, incepe alta identica. Gasesti informatii care nu au legatura cu ultimii castigatori. Pare ceva complet aiurea. 

Dersky
Junior entuziast

Asa ma gândeam și eu. E o schema pusa la punct de cineva ca să ai activitate pe aplicație, de asta dai tap-tap sa spargi pinate sa ai acțiune acolo. Asa teapa oferita clienților nu am văzut. 

Salut, @Dersky 

Găsești aici mecanismul si regulamentul concursului Pinata Party.

Tragerea la sorți pentru cele 15 telefoane Samsung Galaxy S23 o să fie în data de 7 august 2023, după ce se vor desemna câștigătorii, aceștia se vor afișa în pagina de concurs.

Mult succes!