anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Voi merge în instanță cu Pinata Party (Campania I)

Neaplicabil
Voi merge în instanță cu Pinata Party!
De ce? Pentru că Orange România se poartă ca unul care te face la alba-neagra sau la păcănele și nu oferă nici o soluție amiabilă atunci când le pui dovada faptului că au partea lor de vină și jucătorul este de bună credință.
Eu personal am făcut o reclamație pe adresa din regulament acum 2 - 3 săptămâni în urmă, am fost sunat destul de târziu (fapt care dovedește că nu sunt singurul care face astfel de sesizări) ca să mi se spună ceea ce știam deja nu să mi se ofere o soluție amiabilă la sesizarea mea.
Azi a făcut a doua reclamație, aștept să fiu contactat cu o soluție amiabilă pe masă și dacă Orange România se dovedește a avea o atitudine de barbutaragiu atunci îl voi acționa în instanță. Pentru că se poate și pentru că am adunat suficiente date ca să am cu ce demonstra dacă nu reaua intenție, cel puțin nepăsarea după ce i-au fost raportate anumite fapte.
Regulamentul îi permite să suspende competiția în caz de... neprevăzut... eu aș fi preferat ca după prima săptămână Orange România să-și pună cenușă în cap și să recunoască faptul că nu au o aplicație funcțională și până o rezolvă suspendă premiile fizice.
The future is Orange!
106 Răspunsuri 106

robi1998
Explorator
Eu am facut deja reclamatie la OPC acum o luna, insa m-au amanat cu inca 15 zile din cauza zilelor libere...Sa vedem ce raspuns primesc...

Gabystone
Junior entuziast
As recomanda sa intre cineva pe change.org si sa faca acolo o petitie. Ar trebui sa specifice problemele concurs ului dar cel mai important cum unii au castigat de 9 ori ceea ce inseamna ca acest concurs a fost mincinos. Cine face?

Roxy_3
Explorator entuziast
Foarte bine ai făcut! Eu una incarc și scrie ca îmi da piñata la reîncărcari de 5 euro și îmi da pauza. E o păcăleala așa in stil barbar , dapai sa mai vezi si premiile.

Neaplicabil
Uitați și o veste îmbucurătoare aici https://comunitate.orange.ro/questions/2832305-breaking-news-10-telefoane-oppo-reno6-5g-acordate-tragere-sorti (nu uitați să dați un like/inimioară)

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Premiile nu cred ca sunt pe bune.

robi1998
Explorator
Sunt pe bune dar sunt date între ei sigur.

Vio73
#StarMember
Ba da, sunt pe bune, dar mult prea puține să mulțumească pe atât de mulți. Trebuie regândită situația, să fie mai transparentă.

Serjant
Explorator
AlterEgo mi se pare absurd sa te "lauzi" ca dai in judecata Orange-up pe urma "sa certi" pe cei care is de partea ta si te ajuta cu dovezi... Iar dupa furtuna sa te dai deoparte cu Orange-ul si sa le faci reclama.... As mai avea de adaugat cateva cuvinte, dar ar fi jigniri pentru tine... Sa aveti succes cu "concursurile"

george212
Explorator
probabil a castigat ceva si acum e chill :)). la ultima extragere nu stiu cum am prins si eu un amarat de termos:)) soundbarul de ex nici n a aparut la premii disponibile...

RstdWoo
Cunoscător
Eu nici nu mi-am mai batut capul. S-a vazut de la o posta ca a fost o mare pacaleala toata campania asta.

Georgi99
Începător
Eu am asteptat sa se actualizeze premiile ,faceam refresh si cand au aparut din nou era stoc epuizat.

adrian87n
Cunoscător
si eu am adunat 4000 de puncte si am stat in fiecare marti cu ochii pe aplicatie intre 10-18 insa ... pauza... sincer.. am fost dezamagit.. nu voi mai participa la Pinata Party.. speram la un televixzor ca nu am in living dar ... :(((

robi1998
Explorator
Am primit azi raspunsul OPC si au spus ca, ,,concursul organizat de Orange este perfect legal, premiile se aloca in functie de viteza la internet", ca sa vezi ce raspuns de 2 lei pe ei...Sunt mana in mana si n are rost, isi bat joc de noi...Asta e, nu mai am incredere deloc in ei

Din câte urmăresc sunt multe persoane nemulțumite de pinata party

Laurici
Începător
A fost o mare porcărie acest joc cu Piñata party. De fiecare data îmi arată numai stoc epuizat, cu toate ca eram cu ochii pe aplicație de la 13.45 in ideea ca poate, poate vom avea noroc sa prindem ceva , dar din păcate am rămâne cu o grămada de puncte care in final au toast anulate deoarece sa terminat concursul. Eu cred ca tot ai lor au luat premiile