anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Voi merge în instanță cu Pinata Party (Campania I)

Neaplicabil
Voi merge în instanță cu Pinata Party!
De ce? Pentru că Orange România se poartă ca unul care te face la alba-neagra sau la păcănele și nu oferă nici o soluție amiabilă atunci când le pui dovada faptului că au partea lor de vină și jucătorul este de bună credință.
Eu personal am făcut o reclamație pe adresa din regulament acum 2 - 3 săptămâni în urmă, am fost sunat destul de târziu (fapt care dovedește că nu sunt singurul care face astfel de sesizări) ca să mi se spună ceea ce știam deja nu să mi se ofere o soluție amiabilă la sesizarea mea.
Azi a făcut a doua reclamație, aștept să fiu contactat cu o soluție amiabilă pe masă și dacă Orange România se dovedește a avea o atitudine de barbutaragiu atunci îl voi acționa în instanță. Pentru că se poate și pentru că am adunat suficiente date ca să am cu ce demonstra dacă nu reaua intenție, cel puțin nepăsarea după ce i-au fost raportate anumite fapte.
Regulamentul îi permite să suspende competiția în caz de... neprevăzut... eu aș fi preferat ca după prima săptămână Orange România să-și pună cenușă în cap și să recunoască faptul că nu au o aplicație funcțională și până o rezolvă suspendă premiile fizice.
The future is Orange!
106 Răspunsuri 106

Neaplicabil
@Cameliagherasim rezolvarea e doar o găselniță de marketing că din punct de vedere tehnic nu au fost în stare să rezolve o problemă minoră...

Cameliagherasim
Junior entuziast
Da, banuiesc ca e o problema de marketing. Dar eram mai mulțumită cu un kindle. Cert e ca de acum nu mai am puncte, nu mai pot țipa pe aici.

Al1
Explorator
Am revendicat robotul aspirator am sunat la ei ca mi a dat eroare desi cu o saptamana in urma am patit la fel. Am sunat am vorbit cu ei ca domne e eroare ca nu stiu ce sa faca, apoi la ceva timp au modificat punctele si orele! E bataie de joc

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Serjant colegii tocmai au afișat și câștigătorii de ieri. Referitor la săptămâna 4, ne pare rău, a fost o eroare și nu s-a încărcat lista completă, acum totul este în regulă și puteti verifica aici: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

FLo1
#StarMember
Dacă în "săptămâna 9" 《se lucrează》la "săptămâna 4" atunci este explicabil de ce în 2 luni de zile această pinată a răzvrătit și produs mai multe nemulțumiri decât bucurii. Trist și totuși penibil la o așa talie a businessului. Recomandare clienților: irosiți energia pentru ceea ce merită, nu pentru firmituri uscate.

Gabystone
Junior entuziast
Si eu te sustin. Hei. Salut. Eu voi face o reclamatie la ANPC pentru inselatorie prin acest concurs minunat pe care Orange il desfasoara. Daca este cineva interesat il astept cu un mesaj aici. Ideea este urmatoarea. Orange sustine ca acest concurs este pe bune insa nu are nici o acoperire legala. Eu personal in aplicatie nu am vazut niciodata un produs in stoc. Tot Stocul apare epuizat mereu. Si sa va spun ceva. Ziua de marti am petrecut-o in aplicatie. Aceste premii fizice se dau intern in Orange iar noi utilizatorii normali ne pierdem timpul degeaba. Conform listei publicate de Orange in momentul de fata avem 378 de premii acordate. Din aceste 378 de premii un numar de 56 de persoane au castigat minim 2 premii. Dupa cum se observa in poza, Dl. Claudiu Matoschi a castigat 5 premii fizice. Atunci Orange cum se face ca noua ne apare stoc epuizat mereu iar Dl ui Claudiu ii apare mereu stoc suficient?

Serjant
Explorator
@MihaelaC multumesc pentru acest raspuns mirobolant care probabil ar satisface un elev de clasele I-IV. Ma bucur ca ati reusit sa actualizati listele cu toti castigatori, mai este o eroare la saptamana 5 si 7, numarul de castigatori nefiind egal cu cel de premii. Da stiu premiile din saptamana 5 care nu au fost revendicate sau reportat pentru saptamana urmatoare, doar ca pentru mine 6 vine inainte de 7. (Interesant ca eu niciodata nu am vazut pe stoc nici un premiu, sau cand din greseala vedeam se bloca aplicatia). Sunt sigur ca domnul Matoschi Claudiu (la fel ca ceilalti 19 din Top 20), este doar un domn foarte norocos si Orange a acordat sanse egale tuturor participantilor/abonatilor. Sper din tot sufletul ca pe viitor sa nu mai organizati concursuri fara sens, ori sa puneti la punct echipa de programare, pentru ca sunt sigur ca la Orange lucreaza profesionisti si nu elevi de liceu.

Gabystone
Junior entuziast
Este de-a dreptul strigator la cer cum o persoana poate castiga 7 premii iar noua ne arata stoc epuizat. Sunt 2 posibile scenarii : 1.premiile au fost acordate direct fara sa intre in aplicatie printr-un angajat Orange 2. A primit link-ul de verificare inainte de a se incarca acel "stoc" inexistent in aplicatie. Ca cineva sa fie atat de rapid indiferent de saptamana de joc este pur si simplu imposibil insa domnii de la Orange nu au nici un motiv sa veririce deorece ei stiu foarte bine cat de manarit a fost acest concurs. M-as bucura tare mult sa primeasca o amenda mare!

george212
Explorator
Felicitari colegilor pentru analize. chiar e de mirare ce se intampla... Am facut si eu o mini investigatie in celalat topic unde sunt cateva zeci de oameni nemultumiti...https://comunitate.orange.ro/questions/2712123-pinata-party-castigat?answers_page=10#question_2712123_answers dar se pare ca noi nu contam daca printre comentarii apare de nicaieri un user care a castigat ceva si aparent era inregistrat de mult in comunitate. ultima spetza...

Tot_Eu1
Junior
Dragi colegi de comunitate, cu riscul de a-mi aprinde paie în cap sau mai rău, de a fi dat în judecata de idioții de la Orange, și din păcate fără posibilitatea susținerii cu probe a afirmației pe care o voi face deoarece informația este din interior, iar omul nu vrea sa fie dat afara de unde e cald, echipa care se ocupa de desfășurare concursului știe din timp exact secunda când vor întra premiile pe stoc și, astfel anunță și ei cunoscuții când trebuie sa intre. În rest procedura e simpla intri deja pe premiul ales și stai cu deștu pe butonul de "vreau premiul" exact când bate gongu. Și asa noi restul luzerilor ne certam ca orbii

george212
Explorator
Stai liniștit ca nu te vor da niciodată in judecată pentru un concurs care e clar ca e trucat. Ar fi culmea sa dea pe cineva de aici in judecată pentru ca in secunda 2 ne putem aduna cel puțin 10-15 persoane care pot dovedi ce mârșăvii se petrec la concursul asta. Si încă o chestie, noi dovedim nereguli plecând de la listele postate de ei + înregistrări cu aplicația asta care se bușește instant in pinata party dar dacă s-ar face tot atâtea plăti de facturi simultan ar merge ca unsa. Deja nu mai aștept niciun premiu.. singurul premiu ar fi un comunicat oficial ca acest concurs e o gluma proasta marca orange.

Cristiki
Junior
Răspuns orange după ce a fost sesizata eroarea din Pinata Party. Info: am reușit sa ajung la ecranul cu mesajul de cod însă după ce a revenit aplicația, punctele au fost realocate, ca și cum nu as fi revendicat premiul. Nici mail nu am mai primit.

Serjant
Explorator
Si Orange tace in continuare.., haide maine ca poate maine ai sanse :)). Eu sunt sigur ca la Orange lucreaza doar oamenii "Profesionisti". Vina e a noastra ca intram toti odata si le blocam serverele, cei care au rabdare si intra mai tarziu sau mai repede;), sunt cei care merita recomensati. Ei nu blocheaza serverele :)). Sunt la fel de sigur ca cei care au reusit sa puna mana pe mai multe premii odata au ales doar premiile mici. Ar fi interesant sa vedem cine ce premiu a prins nu? As ar fi fost fair play, dar... Orange...

Gabystone
Junior entuziast
Clar. Reclamatie ANPC. Ai tot ce trebuie. Print screen e perfect. Fii atent. Nu este problema ta daca le - au picat lor serverele. Este practic o comanda neonorata.

Neaplicabil
Mâine 23.11, va fi batalia de la Termopile. Peste 1 milion de useri se vor bate pe câteva premii. Dar bineînțeles, cineva va cunoaște sau i se va spune - ora si minutul, și va castiga " premiul". Restul, se vor numi " eroii de la..." Mai bine pun la pariuri, cotă de 2, nici acolo nu câștig, dar măcar sunt mai ok...