anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Voi merge în instanță cu Pinata Party (Campania I)

Neaplicabil
Voi merge în instanță cu Pinata Party!
De ce? Pentru că Orange România se poartă ca unul care te face la alba-neagra sau la păcănele și nu oferă nici o soluție amiabilă atunci când le pui dovada faptului că au partea lor de vină și jucătorul este de bună credință.
Eu personal am făcut o reclamație pe adresa din regulament acum 2 - 3 săptămâni în urmă, am fost sunat destul de târziu (fapt care dovedește că nu sunt singurul care face astfel de sesizări) ca să mi se spună ceea ce știam deja nu să mi se ofere o soluție amiabilă la sesizarea mea.
Azi a făcut a doua reclamație, aștept să fiu contactat cu o soluție amiabilă pe masă și dacă Orange România se dovedește a avea o atitudine de barbutaragiu atunci îl voi acționa în instanță. Pentru că se poate și pentru că am adunat suficiente date ca să am cu ce demonstra dacă nu reaua intenție, cel puțin nepăsarea după ce i-au fost raportate anumite fapte.
Regulamentul îi permite să suspende competiția în caz de... neprevăzut... eu aș fi preferat ca după prima săptămână Orange România să-și pună cenușă în cap și să recunoască faptul că nu au o aplicație funcțională și până o rezolvă suspendă premiile fizice.
The future is Orange!
106 Răspunsuri 106

Neaplicabil
@_Cris_ excelent ai punctat...

Cameliagherasim
Junior entuziast
Acum, punand premiile ca aparand între 10 si 18 au o scuza si mai buna sa nu pupam vreunul vreun premiu...

Dan2607
Junior
Premiile cu livrare se epuizează în 2 secunde. Am dat refresh astăzi toată dimineața, până la ora actuală. Cum au fost afișate, s-au și dat. Stoc epuizat. Probabil și le împart angajații între ei. Bravo Orange! Să vă fie rușine!

Tot_Eu1
Junior
Răspunsul la problema este foarte simplu. Cineva cu cunoștințe minime de programare poate face un progrămel care sa dea refresh în locul lui de 10 ori pe secunda și în momentul în care apare premiul disponibil sa îl revendice. Orange ar putea sa facă ceva în privința asta dar la IT au doar incompetenți. Iar regulile în timpul jocului, le schimbi degeaba, dacă tu ai în casa lătrăi care le spun apropiaților când sa fie pe faza. Sau le ia (premiile) chiar ei cu conturi false. Asa ca lăsați balta orice speranță. Noi facem scandal, ei se întorc cu spatele și numără banii pe care noi îi indesam în buzunarele lor pe abonamente supraestimate

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

@Cameliagherasim îmi pare rău pentru nepublicarea topicului tău, intenția nu a fost să te supărăm, dar așa cum a menționat și colega mea anterior, avem foarte multe topicuri deschise pe tema Pinata Party și deja este foarte greu atât pentru noi, cât și pentru membrii comunității să le urmărim. Și de aceea direcționăm către topicurile existente pentru a publica situația voastră pe unul dintre ele.

 

Știu că există multe nemulțumiri cu privire la această campanie, colectăm feedback-ul vostru și îl trimitem colegilor. 

Premiile fizice sunt limitate în fiecare săptămână și sunt revendicate foarte rapid și apar în scurt timp că nu mai sunt pe stoc. Sunt și membri în comunitate care au revendicat premii în această campanie și au menționat pe mai multe topicuri, avem mențiuni și de ieri. Sunt membri vechi, care sunt alături de noi încă de la început sau membri noi.

Serjant
Explorator
Si premiile lipsa cand vor intra in stoc?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Serjant colegii mi-au spus că au fost actualizate listele aici: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/ Au fost persoane care au reușit să revendice mai multe premii fizice într-o săptămână și posibil de acolo diferența despre care ai menționat tu.

Cameliagherasim
Junior entuziast
Mai, mai, mai. Cum au reusit unii sa revendice mai multe premii fizice... Pentru ca sunt cativa pasi de făcut. Aduca eu, prezenta din secunda 0 revendic și nu mai sunt premii sau e eroare, iar altii revendică mai multe. Ăsta da răspuns de luat in seama.

Serjant
Explorator
@MihaelaC este interesant faptul ca pentru unii aplicatia merge sa revendice intre 3-5 premii (Vezi poza 1) iar pentru altii, nu merge aplicatia deloc. Nu stiu cum actualizati lista castigatorilor, dar sa intelegem ca e dinamica lista? Pentru ca data trecuta cand am scris in saptamana 4 numarul de premii era egal cu numarul de castigatori, iar acum numarul de premii a scazut. Totusi si acum exista diferente intre numarul de premii si numarul de castigatori. (Vezi poza 2). Numarul de premii lipsa este si mai mare acum.

Serjant
Explorator
Imi cer scuze in saptamana 7, nr. de premii corect e de 47 nu 52, totusi numarul de castigatori e mai mic, si stocul este 0 peste tot. Asta cum explica Orange?

Crisgilu
Junior entuziast
Cred că este cea mai de că*at campanie cu premii din cate am văzut, cu ocazia asta o să plec de la Orange. hoti hoți hoți...

george212
Explorator
am si uitat ca iar e ziua de tepe:))) mai bine pt sanatate

Serjant
Explorator
Si din nou stoc epuizat...

Cameliagherasim
Junior entuziast
Azi de la 10 am intrat. Am tot incarcat premiile, pana la 12.33. Atunci au aparut brusc... Ce folos ca nu imi mai ajungeau punctele de ce doream eu. Am reusit totusi sa accesez un rucsacel Booby Hero. Si nu a mai dat eroare! Dar atâta m-am plâns... Poate asta era solutia. Sa nu fie o ora exactă de încărcare a premiilor, sa nu fie smecheri care smecheresc. Sau am primit ca am comentat foarte mult? Dar nu ce am dorit. Vrei o carte sau un hdd, taci si ia un rucsac, ca nu ai puncte de ajuns. Ai avut, dar s-au scumpit.

Serjant
Explorator
Eu am dovedit mai sus ca lipsesc premii, au modificat si lista castigatolor din saptamana 4 (interesant nu?). Orange tace.. din nou interesant. Leam scris si pe chat, dupa o saptamana inca nici un raspuns