anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Super premii cu My Orange

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

În perioada 7 august - 7 noiembrie utilizatorii aplicației My Orange (Orange și Orange Romania Communications) pot câștiga prin tragere la sorți super premii constând în telefoane Samsung Galaxy Z Fold4 și Apple iPhone 14 Plus.

Acțiunile pe care clienții trebuie să le faca pentru a intra în tragerea la sorți sunt urmatoarele:

Pentru utilizatorii Orange Romania:

• să plătească factura personală și/ sau a unui prieten
  • să reîncarce o cartelă PrePay

Pentru utilizatorii Orange Romania Communications: să platească factura personală și/ sau a unui prieten

Clienții vor intra o singura dată în tragerea la sorți pentru plata facturii sau reîncarcare PrePay, chiar dacă au facut mai multe plăți sau reîncărcări.

DanielaH_0-1692179645881.png

Mai multe detalii despre campanie găsiți aici.

Mult succes tuturor! 🍀

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).
89 Răspunsuri 89

@Ionut21, lista câștigătorilor din luna noiembrie pentru clienții Orange Romania Communications nu a fost încă publicată.

https://www.orange.ro/docs/aplicatii/my-orange/castigacumyorange/Regulament_Super_Recompense.pdf

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Ionut21
Junior entuziast

Screenshot_2023-12-08-13-17-18-042_com.android.chrome.jpg

Ionut21
Junior entuziast

Da acolo era doar orange scuze greseala mea aici sunt si cei de la telekom

Ali22
Junior

Bună!
Pe data de 27 noiembrie am fost anunțată că am câștigat un iPhone 14 Plus. Am fost  informată ca premiul a fost pus la curier pe data de 2 decembrie si ca o sa ajunga la mine in 3-5 zile lucratoare. Dupa 7 zile lucratoare nu am fost contactata de nici un curier. Mai este cineva in situația aceasta. În cat timp ați intrat în posesia premiului? 🙏🏻

@Ali22: Bun venit în Comunitatea Orange. Poți detalia dacă în acel mesaj a fost menționată campania Orange în cadrul căreia ai câștigat premiul respectiv?  În general, campaniile Orange au fost menționate aici în Comunitate.

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Hei, da. În Campania „Super premii cu My Orange”. 

@Ali22: Te regăsești în lista câștigătorilor de aici? Dacă DA... contactează suportul clienți prin apel la 300 sau pe Chatul Djingo.

Da, mă regăsesc pe lista. Am luat legătura și cu cei de la suport clienți (care au spus ca ei nu au informații despre campanie și despre premii), si am discutat și pe chat-ul Djingo, acolo am fost informată doar ca a fost pus la curier pe data de 2 decembrie. Și de aici nu mai știu nimic de premiu…

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

In primul rand, Felicitari! In al doilea rand, daca coletul a fost pus la curier, cere sa-ti dea si tie AWB-ul si firma care ti-l aduce (probabil Cargus sau FanCourier). In felul asta, poti verifica statusul comenzii direct pe pagina curierului. Si, in caz de probleme, poti lua legatura direct cu ei. Important e sa fi plecat deja de la Orange.

Client Orange

Am încercat să aflu această informație, dar până acum nimeni nu a putut să mi-o ofere (deoarece nu au legătură de departamentul care se ocupă cu asta)… 😞

arsradu
Fost #StarMember

Pai...stai asa. Stiu ca a fost pusa la curier, dar nu au si un AWB pentru acel courier? Un pic ciudat. Dar ok...

Client Orange

@Ali22, premiile au plecat către câștigători. Dacă te regăsești pe listă, astăzi sau mâine (cel mai târziu) îl vei primi prin curier. Felicitări!

Da. Tocmai am fost anunțată de curier ca o să fie livrat! Vă mulțumesc tuturor! 🤗

arsradu
Fost #StarMember

Excelent! Sa-l sapanesti cu placere, si sa te bucuri de el cat mai mult timp! 🙂

Client Orange

Cu răbdare.... vin și veștile surprinzătoare. Felicitări și te așteptăm și cu alte întrebări / contribuții aici în Comunitatea Orange.