anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Super premii cu My Orange

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

În perioada 7 august - 7 noiembrie utilizatorii aplicației My Orange (Orange și Orange Romania Communications) pot câștiga prin tragere la sorți super premii constând în telefoane Samsung Galaxy Z Fold4 și Apple iPhone 14 Plus.

Acțiunile pe care clienții trebuie să le faca pentru a intra în tragerea la sorți sunt urmatoarele:

Pentru utilizatorii Orange Romania:

  • să plătească factura personală și/ sau a unui prieten
  • să reîncarce o cartelă PrePay

Pentru utilizatorii Orange Romania Communications: să platească factura personală și/ sau a unui prieten

Clienții vor intra o singura dată în tragerea la sorți pentru plata facturii sau reîncarcare PrePay, chiar dacă au facut mai multe plăți sau reîncărcări.

DanielaH_0-1692179645881.png

 

Mai multe detalii despre campanie găsiți aici.

Mult succes tuturor! 🍀

89 Răspunsuri 89

Salutare!

Fiecare are dreptul la o părere. Referitor la ce spui despre persoana din sistem, eu am discutat cu cineva ,,tot din sistem" în primăvara asta, care nici nu auzise de Comunitatea Orange. Deci este plauzibil că unii nici nu știu multe lucruri, chiar dacă sunt din sistem. De asemenea, am avut anul trecut prin vară o sesizare legată de probleme de nefuncționalitate a rețelei pentru o anume zonă și când m-a sunat cineva de la ei, am observat că nici nu știa despre frecventele în care emit și-mi spunea că Orange emite 4g/ 4g+ pe toate frecvențele.  Și era de la Tehnic sau cel puțin așa mi-a spus. Când i-am explicat eu cum stătea treaba, a tăcut și și-a cerut scuze. Deci sunt sătul eu de persoane ,,din sistem", care nu știu pe ce lume sunt. Am întâlnit și pe la RDS din ăștia care ,,știu multe" și ei nici nu știu că nelimitatul lor este de fapt format din 80 sau 100 GB, după care le scade viteza de 256 kbps și multe altele.

@RaduS Salut, te anunt ca ai informatii gresite si te rugam sa nu mai postezi spre dezinformare, concursurile te informez ca sunt cat se poate de reale, si eu am castigat in comunitatea Orange si de la Orange un Abonament Untold in 2018. oricine poate confirma din sistem asta. asa ca te rog nu mai posta astfel de acuzatii (nici macar la plesneala , asa cum zicea colegu @Pololică !!!!). nu e ok @RaduS !!!. 

Madalin2792
Începător

Buna ziua ! 

Daca am fost selectat castigator pentru validare am fost sunat din call center sa le dau CNP ? Este corect sau este o frauda ? astept pasii pentru validare premiu !

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

La livrare, trebuie sa semnezi un proces verbal de predare-primire. Cel care iti aduce coletul trebuie sa se asigure ca tu esti persoana careia trebuie sa-i livreze coletul. De aceea e nevoie de CNP la trimitere si de CI/buletin la primire.

Felicitari pentru premiu!

Client Orange

Radu , 

Multumesc pentru informatie , dar eu intrebam daca e normal sau dau CNP la tel ? adica nu am primit notificare pe email ca am fost extras nimic ... de asta intreb ! 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Mmm....asta nu stiu. Eu cand am mai castigat, mi-au dat mail sa confirm premiul. Deci....nu stiu. Posibil sa se fi schimbat ceva. Daca nu esti sigur, cere sa-ti trimita pe mail, si le dai pe mail, daca totul e legitim.

Eventual poti sa pui mail-ul aici (cand/daca il primesti) si ne uitam impreuna. La telefon nu mi-au cerut CNP. Dar cum ziceam, e posibil sa se fi schimbat unele lucruri. Dar mai bine sa fii sigur.

Client Orange

@@Mădălin279, 

Eu cred ca nu este nicio fraudă. Chiar primul indiciu de încredere este faptul că figurați în lista câștigătorilor afișată aici prin grija dnei moderator DanielaH. Succes! 

@Madalin2792, nu este fraudă. În procedura de validare a câștigătorilor este necesară solicitarea (în apel) a CNP-ului.

Recomandarea noastră este să furnizezi colegilor toate detaliile pe care ți le solicită și să respecți indicațiile lor pentru validare și ridicare premiu.

Putem verifica șo noi situația ta (pentru confirmare sau infirmare), dacă ne trimiți numărul de telefon sau adresa de e-mail în mesaj privat.

Salut!

Regulamentul spune ca Orange va plati impozitul aferent premiului in numele tau. Acesta ar fi motivul pentru necesiatea CNP.

PS: mai tine cineva minte cu cei 500 lei voucher pentru bicicletele date de Primaria Bucuresti? Cine a luat acele vouchere, a platit 10% impozit la ANAF (atentie, nu la Taxe si Impozite Locale).

Nici mie nu mi s-a cerut CNP, dar, la momentul castigurilor eram abonat Orange si ma gandesc deja aveau datele mele.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Au fost afișați aici câștigătorii pentru extragerea din data de 18 octombrie 2023.

AlbertoSt21
Începător

Buna seara, s-a afisat cumva lista cu castigatorii?

@AlbertoSt21: Dacă ai puțin răbdare / Apare și ultima actualizare / La cea de-a treia... încercare. 🙂

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Vezi pe pagina 2, te rog.

Client Orange

Sorry, dar n-am înțeles! Pagina a doua de unde? Din lista câștigătorilor? În pagina a doua sunt cei din luna octombrie. Cei din tragerea 20.11 nu au apărut. Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Raspunsul era pentru Alberto, si se referea la ultima extragere la care avem castigatorii, care exista deja pe pagina 2. Pagina 2 a topicului astuia, evident. Pentru extragerea din 20 Noiembrie, inca nu s-au afisat castigatorii. Deci, un pic de rabdare. 🙂

Castigatorii pentru celelalte trageri la sorti, se vor afisa in acelasi loc, adica aici. Daca sunt acolo, inseamna ca tragerea la sorti s-a finalizat, si exista o lista finala cu castigatorii. Daca nu, inseamna ca fie inca nu au fost contactati toti castigatorii, fie urmeaza sa fie afisati.

Ca regula generala, daca ai fost contactat, te vei afla si in lista de castigatori. Daca nu, sansele sunt minime (as zice chair 0). Deci nu e nevoie sa intrebi dupa fiecare tragere la sorti (vorbesc la modul general), cand se afiseaza lista cu castigatorii.

Client Orange