anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smartphone Tester - Testeaza noul Samsung Galaxy Note10+

MihaelaA
Ex Community Manager

De astăzi am lansat o nouă campanie de testare pentru telefonul Samsung Galaxy Note10+!

Cum te poți înscrie?

• Completezi formularul de aici cu datele tale personale
  • Ne spui tot în formular și un motiv pentru care vrei să testezi noul Samsung Galaxy Note10+
  • Citești regulamentul, bifezi că ești de acord cu acesta și gata!

Singura condiție de participare este să ai un abonament de voce și de date Orange.

Perioada de înscriere: 14 - 21 august

Mult succes tuturor!

52 Răspunsuri 52

saru'mana, astept cu nerabdare

Razvan
#StarMember
Succes la tragere la sorti Cătălin.

multumesc Razvan, dar deocamdata trebuie sa trec de pasul asta cu problema de mai sus

DanielaH
Moderator
@Catalin Abalasei, avem confirmarea că eroarea s-a remediat. Te rugăm să ștergi cookies și să mai încerci o dată cu pașii indicați de mine anterior. Să ne spui apoi, te rog, daca s-a rezolvat. Mulțumim!

In primul rand vreau sa multumesc doamnei DanielaH pentru profesionalism, sfaturi si indrumari de care ati dat dovada. sunteti un exemplu de angajat model pentru Orange Romania si nu numai. nimeni nu mi-a raspuns la e-mail-uri de 8 zile pana astazi. va multumesc din suflet. am reusit sa postez review pentru telefon. inca o data va felicit pentru modul in care ati rezolvat problema.

DanielaH
Moderator
Mă bucur mult că s-a rezolvat până la urmă. Baftă la tragerea la sorți!

Razvan
#StarMember
Într-adevăr, Daniela este un angajat profesionist în cadrul Orange România :) @catalin, ma bucur mult ca ai reușit sa rezolvi problema în cadrul comunității.

Ascary
Campion certificat
A mai intrat cineva in programul de testare al lui Note 10 ?