anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Smart Plus 20 redus 50% exclusiv online (7-30 septembrie 2022)

Anonim
Neaplicabil

https://www.orange.ro/5g-nelimitat/
Oferta din nou pentru cei interesati care au pierdut startul. 😄

11 Răspunsuri 11

delfinas
#StarMember
Interesantă ofertă, mulțumim pentru informație!!!

FLo1
#StarMember
Deși cu caracter orientativ pentru membrii comunității și cu caracter de DUȘ RECE pentru Orange, lansez întrebarea: Dragă Orange, crezi că poți mai mult de atât? (vezi atach). Ca să mă înțelegi de ce prefer un prepay în locul abonamentului tău. BTW: Stai liniștit, că nu am nevoie de nici una din variante, dar extremele sunt fooooaaarrrteee îndepărtate: Ce oferi cu ce se oferă. Te voi analiza în continuare. LE: E oficial, dar nu chiar la.... liber.

Anonim
Neaplicabil
Eu la Vodafone am oferte chiar mai bune si decat alea. Nu zic ce, ca se lasa cu lesin. 😄

FLo1
#StarMember
@simple_dreams: era pentru ”new entry”, nu pentru ”oldies but goldies”. Oricum, la Vodafone vechimea e mai apreciată decât la Orange. În plus e vorba de abonamente cu 5G, nu doar resurse fără număr.

Vio73
#StarMember
Este ok oferta pentru doritori! Sigur că are și concurența oferte destul de bune, deci fiecare alege ce dorește și i se potrivește.

Suren
Explorator
@FLo1 m-am lecuit cu Vodafone. După mulți ani de orange și Telekom mi-am făcut un an Flex 5G care de fapt nu e un abonament. In fine, la 25 Ron aveam 40.000 MB in 5G. Dar ce sa vezi? Viteza 5G la Vdf e mai mică decât la Orange 4G+, testat in multe zone. Cum e posibil? De fapt Yoxo la 19 Ron îți dă și Mai mult trafic (50 GB) și viteze mai bune. Și în plus contează și alte aspecte, de exemplu serviciul clienți la Vdf e o bătaie de joc. Prefer sa plătesc extra la Orange dar am cele mai bune servicii din piata.

FLo1
#StarMember
@Suren: Fiecare cu experiența proprie. Eu m-am lecuit de ”experiențe împreună”. Cât privește alte experiențe se poate discuta în funcție de zonă și oamenii implicați. Momentan am plăcerea de a ”experimenta” și oricum nu am încredere totală în nici unul din cei 4 sfinți ai serviciilor telecomunicațiilor.

Vio73
#StarMember
Din păcate, multă lume crede că la concurență umblă .... Eu am testat cu multă vreme în urmă serviciile concurenței și am văzut ce și cum. Dar le-am testat in paralel. Ce sa zic? Fiecare poate încerca și are posibilitatea să aleagă ce este mai bine pentru el!

FLo1
#StarMember
Ideea era (dacă tot ne abatem de la topic): lapte și miere la toți ”estem”. Promisiuni la toți se găsește. Important să aleagă fiecare ce este mai bun pentru ceea ce are nevoie. Cu ce sacrificiu (efort) financiar?..... asta e altă poveste.

altair_xms
Începător

Din păcate oferta nu este disponibila decât dacă esti in afara perioadei contractuale...păcat unii ar fi optat pentru

Andrei416
Junior entuziast

Anul trecut, 2021, vodafone a avut oferta abo de BFriday de 22e redus la 11e, cu conditia sa achiti toata suma pe 24 de luni in avans. Orange da acum o super oferta la 10e, abo de 20e. Din propria experienta in orasele din centrul tarii, consider ca orange e putin peste vodafone la raport pret / calitate, dar ambii sunt muult peste digi si telekom. 4G de la digi = viteze 3G de la orange.