anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] "Online oricând ai nevoie" - 50GB bonus oferiți de către Orange

tomaciprian
Cunoscător

Cred că Orange a ascultat sugestiile clienților din această perioadă și s-a conformat oferind un bonus suplimentar de 50 GB pentru cei care #stauacasă #încarantină.

Bonusul îl regăsiți în MyOrange, cutiuța din stânga sus a ecranului, la promoții active.

Mulțumim, Orange! You're the Best!

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Bonusul este valabil în perioada: 20 martie - 30 aprilie 2020 (EDIT: s-a prelungit perioada până pe 9 iunie 2020)

· pentru clientii Postpaid: din momentul alocarii, bonusul este valabil 1 luna + prorata

· pentru clientii PrePay: din momentul alocarii, bonusul este valabil 30 de zile

Vizualizare soluţie în postul original

25 Răspunsuri 25

Ascary
Campion certificat
Rezonez cu tine la asta FaraUnID.

Vio73
#StarMember
Întotdeauna puteau face altceva. Ei fac așa cum cred de cuviință!

DanielaH
Moderator

Bonusul este valabil în perioada: 20 martie - 30 aprilie 2020 (EDIT: s-a prelungit perioada până pe 9 iunie 2020)

· pentru clientii Postpaid: din momentul alocarii, bonusul este valabil 1 luna + prorata

· pentru clientii PrePay: din momentul alocarii, bonusul este valabil 30 de zile

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Ne bucurăm că vă ajută acest bonus. @FaraUnID și @Ascary așa este, în această perioadă cadrele medicale au nevoie de ajutor. În link-ul de mai jos sunt mai multe informații despre oferta specială pentru medici, dar și despre donația făcută către Crucea Roșie. În plus, putem ajuta și noi, clienții Orange, făcând donații prin sms: https://responsabilitate-sociala.orange.ro/pentru-comunitate/fiecare-gest-conteaza/

marilena
Începător
Buna ziua. Am vazut ca in contul myorange la meniul Sumar a aparut alt bonus. Ultima logare a fost cand am activat beneficiul de 30 gb si aparea si cel de 50 gb valabil pana la sfarsitul acestei luni (pentru activare). Astazi 21 aprilie cand am intrat pt activare (50 gb) este alt bonus de 50 oferit la reincarcare prepay si pana descurci in fiecare luna atatea intortocheli de nervi mai bine lipsa. Cine are timp de citit, desfacut, analizat, intrebat i se pare usor. Mai pot activa acel bonus de 50 gb (Cred că Orange a ascultat sugestiile clienților din această perioadă și s-a conformat oferind un bonus suplimentar de 50 GB pentru cei care #stauacasă #încarantină) ?

Jay
Campion certificat
@marilena, bonusul de 50gb se poate activa pana la 30 aprilie, de catre clientii persoane fizice..

marilena
Începător
Am explicat clar (pt un specialist) ca-n contul my orange meniul sumar nu apare nici la meniul beneficii. Eu intreb clar daca mai exista (implicit de unde s-ar activa din cont).

Jay
Campion certificat
Ar trebui sa găsești in contul tău la sumar "avantajele vin online" și puțin mai jos "activează bonusul".. daca apeși pe activează apar mai multe nformații.. despre plata facturii, despre 10% pt prepay si poți activa și acel bonus.. în dreptul numărului de telefon ar trebui sa apara un "activează+".. mai simplu ar fi pe aplicația de mobil.. dar pasii sunt cam aceiași.. în aplicatia de mobil, apare sus de tot în stânga, unde sunt de obicei promoțiile.. dar tot "avantajele vin online" se numește punctul de pornire..

marilena
Începător
@jay multumesc de acea clarificare concisa. Cand a fost bonusul de 30 gb (inceput luna martie) aparea la meniul beneficii activare cu un click si bonusul de 50 gb promotia pentru cei care #stauacasă #încarantină aparea la meniul sumar. Acum acest bonus din alta promotie 50 gb am crezut ca se activeaza instant cu un simplu click, de asta am intrebat daca bonusul de 50 pentru cei care #stauacasă #încarantină mai e pe undeva ca-n locurile cunoscute (in browser nu aplicatie) la meniul sumar si beneficii nu aparea. Scriu asa detaliat pt ca cei de la orange nu explica, doar le arunca si ramane prostimea sa le descurce ca n-au incotro. Caz concret recent vazut in my orange fara a trimite un simplu sms: am ab. de 12 ani si beneficiez de inca 6 gb lunar si ne-am intrebat daca activez netul din vechime il anuleaza pe cel normal (2 gb). Ne-am dus la orange shop (al lor nu magazine franciza) si raspunsul primit a fost "nu stiu incercati si vedeti". Bine si-am sunat la relatii clientii pt lamurire.deci ... nu zic ca ceilalti operatori ar fi mai rasariti dimpotriva sunt mai aerieni (spun din experienta). Cand arunci in piata un serviciu explica cap-coada nu doar idei calauzitoare ca sa stie si cei din magazine ce sa zica nu sa incurce.

Miha_Z
#StarMember
Da @Ascary, se porteaza Ghita in stil mare. Sper sa se limiteze la Telekom, ca daca-l vad si la Orange o sa mi se faca rau. Nu-mi dau seama daca nu-mi place el ca persoana sau textele sunt proaste si-l pun intr-o lumina urata.

Vio73
#StarMember
Aoleo, că bine zici! Sper ca Orange să rămână la reclamele lor delicate și să nu vină cu din astea de provoacă alergie!