@alterego, exact. 🙂 La asta ma refeream. De-aia am adus in discutie conceptul de loterie. Exact prin prisma acestui fapt. Ca vor fi cu siguranta multi care vor investi in chestia asta, in speranta ca vor castiga ceva, si care, fie vor astepta la nesfarsit sa revina produsul dorit pe stoc, si, la un moment dat, vor ramane si fara puncte, si fara premiu, fie nu vor apuca sa revendice nimic, datorita cererii foarte mari, si a stocului foarte mic. Asa ca ma pregatesc sufleteste pentru foarte multe thread-uri in Comunitate cu useri nemultumiti. :)
Nu ca ai putea vreodata sa-i multumesti pe toti. Dar...asa cum tu ai observat foarte bine faptul ca stocul la produsul de 1900 de puncte este deja epuizat, si era epuizat la cateva ore de la lansarea noii campanii, tot asa vor observa si altii. Si...evident, nu prea o sa le placa. De-aia am zis si cu alta ocazie, nu-mi fac sperante, ca sa nu fiu dezamagit. E reteta ideala. :)) Daca e sa castig ceva, foarte bine. M-as bucura. Dar, la cum se anunta lucrurile, sansele sunt minime. Daca nu, asta e. Nu-i cu suparare. 🙂