anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Precomandă Huawei P50 Pro și Huawei P50 Pocket

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

De astăzi puteți plasa precomenzi pentru Huawei P50 Pro și Huawei P50 Pocket. La precomandă primiți cadou o pereche de FreeBuds Pro sau FreeBuds Lipstick.

Oferta este valabilă, în limita stocului disponibil, în perioada 27.01 - 9.02.2022.

 

Ce părere aveți despre cele două telefoane?

11 Răspunsuri 11

And04
Senior
Cele doua telefoane vin cu Android 12 si au niste camere extrem de bune, ceea ce cred ca o sa ii incante pe pasionatii de fotografie. Bateria de aproximativ 4200 mAh cred ca va suporta destul de bine consumul de energie datorat ecranului de 6,6 inch. Un alt avantaj este capacitatea de stocare.

Vio73
#StarMember
Foarte bune telefoanele de la Huawei, dar problema lor este lipsa serviciilor GMS. Poate că pe viitor vor reveni și atunci vor fi o variantă foarte bună de luat în calcul. Mulțumim foarte mult!

Razvan
#StarMember
Preț foarte mare, raportat la serviciile oferite de telefon. Faptul că încă Orange Money nu este compatibil cu Huawei, îl face încă neatractive, mai ales dacă folosești multe aplicații bancare care necesită serviciile google.

Viocat
Senior certificat
Specificatiile tehnice sunt destul de ofertante, insa lipsa serviciilor GMS le trage prea mult inapoi. Desi pasionatii de fotografii si cei care nu isi procura aplicațiile de instalat doar din magazin play pot sa treaca peste acest neajuns. Nu cred ca Huawey va mai ajunge prea curand in topul vanzarilor.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Mulțumim frumos!

Pololică
#StarMember
Daca ar fi avut GMS, concurenta era la nivel de prastie. Tehnic, sunt foarte avansate, doar cearta cu Google/Trump ii da inapoi (dar, evident, daca stii ca sunt solutii alternative, ramane de decis de fiecare la ce poate inlocui si ce nu). Sunt unul care a ales alternative (bine nu seria 50, doar un nova 8i).

Anonim
Neaplicabil
Este un dispozitiv extraordinar de performant dar (de fapt un mare DAR) nu are serviciile Google și din cauza asta va suferi mult și nu se va vinde. Iar prețul este unul foarte mare.

Pololică
#StarMember
Pretul este corespunzator datelor tehnice (nu soft). Pretul este ridicat, dar nici cui se adreseaza nu vine cu bani putini. Daca un IPhone ar fi avut camerele astea (sau macar una sa fie de 50Mpx), cred ca sarea de 2.000E telefonul (garantat pe versiunea Pro Max).

Anonim
Neaplicabil
Specificațiile tehnice sunt de top, evident că și prețul este pe măsură. Am avut un Huawei în urmă cu un an și pot spune că nu am regretat niciun moment achiziția dar din cauza lipsei serviciilor Google am trecut la Xiaomi deși nu aș fi vrut.

IonelLionel
Junior
Un preț exagerat de mare , cu 200 euro mai mult decât un Samsung z3flip...pe un design cel puțin la fel de idiot că la iphone13...așa ceva nu se trebui sa existe , e fix la fel cum sunt pozele femeilor pe Instagram... Au făcut și ei un flip doar fiindcă trebuia? La lansare nu am fost doar eu care am dezagreat aceste telefoane ( doar pentru design)

Pololică
#StarMember
Nu-ți place, nu te uiți, nu cumperi. Gusturile sunt subiective. Nu-mi place modulul de camere, prefer cum e la Mate, dar e partea a doua...