anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pinata Party Campania III - 10 telefoane OPPO Reno6 5G acordate prin tragere la sorți

Neaplicabil
Breaking News
Iată că sugestiile legate de Pinata Party v-au fost ascultate într-un fel sau altul parțial: toți cei care s-au străduit să spargă pinatele vor participa la o extragere în urma căreia vor fi acordate 10 premii constând în telefoane mobile OPPO Reno6 5G.
Și am informații pe surse că la următoarea ediție Pinata Party premiile se vor acorda numai prin tragere la sorți.
56 Răspunsuri 56

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Claudia, daca te referi la tragerea la sorti din topicul asta, ea s-a incheiat deja. Dar Pinata Party continua, si, dupa cum zicea si delfinas, te poti inscrie accesand sectiunea Pinata Party din aplicatia My Orange.
Client Orange

Cazz
Junior
Bun........

AntonioMoldovan
Începător
Woww foarte interesat !!!

Claudia11
Junior entuziast
Succes tuturor!

Aissa
Junior
Vroiam doar sa spun, ca tocmai am primit telefon de notificare de la orange, cum ca as fi fericita castigatoare a unui telefon, dupa reincarcarea din perioada 26 noiembrie - x ianuarie!! Sincer, si la telefon am intrebat daca pot sa ma bucur, daca pot sa postez, insa, persoana era tare inflexibila in voce. Asa ca, undeva tot trebuie sa trambitez!! Yuuhuuuu!!! PS Astept sa il vad in mana insa :)) PS2: incercarea moarte nu are, cel putin, nu in aceste concursuri :)))

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Felicitari, Aissa! :)) Eu n-am castigat nimic in campania respectiva, dar pana la urma, care erau sansele? :)) Bravo! Ma bucur! Sa-l stapanesti cu placere. Si, daca vrei, te asteptam cu pareri, prime impresii, sau dupa o perioada mai indelungata de acomodare si testare, cu un review, de ce nu.
Client Orange

Aissa
Junior
Merci mult!! Chiar aștept să fiu sunată, in maxim 20 de zile din ce am înțeles

Roxy_3
Explorator entuziast
Felicitari! Eu nimic. Și mi-au luat și punctele. Când am făcut o gramada de reincarcari pentru a face puncte , nu erau valabile premiile. Halal joc

Aissa
Junior
Of, acum ma simt asa de prost! Este ca si cum as pune sare pe rana :(( Sper sa ai mai mult noroc data viitoare. Eu sunt optimista si particip la absolut toate concursurile 😄 Am o prietena ce a castigat vouchere de cumparaturi de 5000 euro, alta flori in fiecare saptamana timp de un an si tot asa. Acum, mi-a venit si mie randul, yuppy!!

Vio73
#StarMember
Există vreo listă cu câștigătorii undeva? Mulțumesc!

delfinas
#StarMember
Roxy, regulamentul spune ca la sfarsitul campaniei, se pierd punctele nefolosite. S-a primit si sms in care eram notificati ca se apropie sfarsitul campaniei si sa folosesti punctele, ca altfel le pierzi.

DanielaH
Moderator
Câștigătorii sunt afișați aici https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party-decembrie21-februarie22/#castigatori-campania3