anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Pinata Party Campania I - Ce rost are un concurs cu premii ,,epuizate” ?

Santos
Junior
Am o intrebare!
Ce rost are un concurs cu premii epuizate ?
Adica, care e scopul concursului ? Sa se vada inca odata proasta gestionare a echipei Orange ?
40 Răspunsuri 40

delfinas
#StarMember
Santos, bun venit in Comunitate!!! Sunt epuizate doar premiile in obiecte, dar mai sunt premii cu trafic de internet, minute internationale si abonamente Orange TV Go.

FLo1
#StarMember
Când nu e bucurie la acele bonusuri (pentru unii premii) e clară treaba: trebuie plătite cu minim 5€ sau abonament. De ce sunt doar etichetele din raft iar produsele fizice lipsesc? Pentru că se dorește a studia comportamentul de turmă și dorința de sacrificiu a tot ce înseamnă uman. Așadar călcați-vă pe byte-ii internetului și tot nu-l veți cunoaște pe cel care a pus mâna pe bucata de premiu epuizat. Doar portocaliul este roz în devenire, că e mai frumos.

Santos
Junior
Cu genul asta de ,,concursuri” o sa pierdeti foarte multi clienti. O mare parte din societate s-au saturat de smecherie, hotie si prostie. Ar trebui concediat tot departamentul care a venit cu mizeria asta de concurs.

tomaciprian
Cunoscător
Am castigat marti (05.10) aceasta "boxa" cu incarcare wireless si ceas,iar astazi (08.10) am primit-o. Nici un pic nu am crezut ca acest concurs (Pinata Party) ar fi unul fals, doar ca aici conteaza cat de repede iti misti degetele :D Multumesc,Orange! P.S. v-am atasat si o mostra video cu aceasta "boxa" (cum imi place mie sa-i spun) si sa nu va lasati pacaliti de sistemul aflat in spatele acesteia, sunetul este produs 100% de ea! P.S2.: sa ma scuzati dragi moderatori (Daniela&Mihaela) de spam-ul pe care il voi face,dar voi posta si pe alte topicuri sa le demonstrezi si altora ca acest concurs nu este unul fake, nu se dau tepe.

Razvan
#StarMember
Felicitări! Tare, eu când am dat refresh erau deja epuizate.

Vio73
#StarMember
Salutare! Așa cum am mai spus-o, nu mi se pare in regulă cu premiile acestea foarte puține în comparație cu numărul de participanți! Nu știu a cui a fost inițiativa, dar nu a fost una in regulă cu premiile in produse și cred că trebuie regândită. E bine că există posibilitatea să îți iei opțiuni de internet și voce, în țară și în roaming!

Neaplicabil
Premii câștigate în data de 5 octombrie când eu intru în fiecare zi si toate premiile cu livrare sunt "Epuizate". Adică să înțeleg și eu: stocul la boxă s a suplimentat cu 1(una) bucată și un norocos a fost pe fază si a comandat-o!!??. Din punctul meu de vedere e "barbă" , oricum nu am consumat vreo 700 pct din prima campanie, si au expirat in septembrie.

Santos
Junior
Aloo! Echipa Orange, voi cititi comentariile ?? Probabil sunteti ocupati cu un nou concurs de aruncat praf in ochi consumatorilor. Bravo! Ati reusit sa ne calcati pe nervi. Citesc si ma minunez, puncte expirate, pai normal ca expira cand premiile sunt epuizate si nu ai cum sa le consumi.

Santos
Junior
Reusim, totusi, sa primim si un raspuns OFICIAL legat de situatia creata cu acest concurs ? De cine a fost gandit ? Cum sa cumulezi puncte si sa nu ai cum se le consumi si la un moment dat sa iti si expire. E frustrant!

Neaplicabil
Revin cu detalii din Regulament. 1. Samsung Galaxy S21 Plus 5G, 5 premii fiecare premiu în valoare de 1068,6 EUR (TVA inclus). - săptămâna 1: 21 sep- 28 sep: 3 premii -săptămâna 9: 16 nov - 23 nov: 2 premii Pentru revendicare sunt necesare 1900 puncte. 3. Televizor Smart LED 4K Samsung, 5 premii, fiecare premiu în valoare de 567,6 EUR (TVA inclus) -săptămâna 2: 28 sep- 5 oct: 2 premii -săptămâna 6: 26 oct - 2 nov: 1 premiu -săptămâna 10: 23 nov - 30 nov: 2 premii Pentru revendicare sunt necesare 1200 puncte. Ai un premiu pe care se vor "îngrămădi" clienții și suporterii Pinata. Cu așa sanse rămâi cu punctele în coș. Televiziune Hd si alte minute internaționale la abonament cu internet Nelimitat sunt praf în ochi. Deci cum am mai spus: Succes la Pinata!!

delfinas
#StarMember
Cine vrea sa participe, bine. Cine nu, iarasi bine. Nu va obliga nimeni, regulamentul il aveti, actionati in consecinta.

Santos
Junior
Cu asemenea atitudine nu ajungem nicaieri. Probabil organizatorii au ,,trait” pe vremea comunismului (ceausescu). Exact acelasi sistem era si atunci, aveai capital sa cumperi orice dar produsele erau limitate sau fara stoc. Doar cineva cu ,,relatii” din interior putea sa intre in posesia unor produse. Acelasi rationament se aplica si in situatia de fata din pacate, nu mai evoluam ca societate. Trist!

delfinas
#StarMember
Cum ar fi fost sa fie premii pt toți care participă? Era o cheltuială imensă. Bine, eu as fi făcut altfel, la sfârșitul perioadei, se trăgea la sorti dintre toți cei eligibili, dar tot un număr limitat de premii ar fi fost.

Neaplicabil
Recent am câștigat un voucher de 200 de la o campanie de la o firmă " Nu dăm numele". Premiul nu e Samsung S21, sau Tv Smart, doar 200 lei. Am primit mail ca o sa primesc prin poștă voucherul, și încă aștept după aproape 2 săptămâni să primesc premiul. Nu e vorba de cine vrea sa participe si cine nu, e vorba de jongleria concursurilor: la unele concursuri, premile se acordă la momente din zile, adica ziua-ora - minutul. Nu ai introdus cod la momentul respectiv, nu câștigă nimeni. Premiile se reportează. La final,ei rămân cu jumatate din premii si participanții au trimis coduri la greu. Sunt premii la OrangeTv, te uiți pe nu știu ce canal si poți câstiga. N am auzit si nu am văzut nici o listă, până acuma, cu cei care au câștigat. Așa de curiozitate. Cei ca Gigi contra, de mai sus, e plină lumea. Am încheiat.