anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Activare optiune/ credit cu punctele Piniata Party (Campania II)?

Oana_2
Junior
Buna, am o grămadă de puncte și nu sunt premii. De ce nu adăugați mai multe sau sa putem sa ne activam ceva opțiune sau credit pe cartela prepay? Sau am strâns degeaba?
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember
Buna Oana, Din My Orange, in sectiunea Pinata Party > Premii, ai mai jos o sectiune numita Premii Orange, unde ai posibilitatea sa-ti activezi diverse bonusuri ca de exemplu Net Nelimitat, Minute Nationale Nelimitate, 100 de Minute Internationale...etc. Ai un screenshot mai jos.
Client Orange

Oana_2
Junior
Eu mă gândeam la o opțiune completa și SMS și minute in Orange daca tot facem operațiuni în aplicație, bine premiile ar fii mai interesante

arsradu
#StarMember
Aha, am inteles. 🙂 Uhm...da, ar fi interesant de adaugat ca premiu sa-ti poti activa o optiune. Sigur, momentan nu pare sa existe treaba asta, dar da, ar fi misto. Nu e rea ideea. :) Premiile fizice sunt la mare cautare, dupa cum ai vazut si tu probabil. :)) Si se dau extreeem de repede. Acuma, sigur, ar fi bine daca ar fi mai multe, cu atat mai mult cu cat s-a marit si "pretul" lor. Dar...trebuie sa te gandesti si la costuri totusi. Pana la urma e o campanie de marketing, si chiar si daca ar mari numarul de premii, raportat la numarul de clienti/participanti...tot ar fi putine. Poate nu ar fi atat de putine, dar nu cred ca ar fi milioane de premii, sa ajunga la fiecare. Cateodata ma gandesc serios daca unii nu au ceva softulete cu care sa-si mareasca sansele... Eu am avut noroc sa prind un rucsac, si da, l-am primit, deci e pe bune, si sunt foarte incantat de el. Dar trebuie sa recunosc ca ma pune un pic in dilema viteza cu care vad ca se epuizeaza premiile alea. Adica e ceva de genul: 3...2...1...poof! Gone! :))
Client Orange

FLo1
#StarMember & August Problem Solver
Radule, stii cum e treaba cu premiile "bonus"? Adica nu cele fizice. Sunt pe principiul "dă-mi măcar 5€ ca să-ți dau ceva ce nu ai nevoie". Păi dacă eu aleg o opțiune, de ce să fiu condiționat în folosirea ei? Nu e nevoie de răspuns... e doar o altă păcăleală portocalie.

Oana_2
Junior
Da când intram sa alegem premii nu poți te roagă să încerci mai târziu și îți dă de gândit chestia asta,bravo celor ce au prins ceva ,eu m-aș mulțumi și cu o opțiune completa pentru o luna la punctele pe care le-am strâns

Razvan
#StarMember
Eu nu fac nimic în plus față de ceea ce făceam și înainte. Am jucat de vreo 2x la premiile fizice, însă nu am reușit să prind. Mai mereu uit să intru în aplicație în ziua de marți. @arsradu felicitări pentru rucsac.

arsradu
#StarMember
Mersi frumos, Razvan! M-am si mirat cand am vazut ca trece mai departe fara eroare. Ceea ce mi se pare ciudat e ca toata lumea zice ca trebuie sa fii iute la apasare. Cu toate astea, cand am castigat rucsacul nu am dat click ca la nebuni. A fost in ritmul normal de pana acum. Cu toate astea, ceva a fost diferit atunci. Inca nu sunt foarte convins ca tine de viteza. Dar daca asta e “secretul”, sunt niste useri cu niste degete al dr*cu de rapide. :))) Si la cat sunt de ametite premiile in ecranul cu premii, ca sunt si de saptamanile trecute, si din saptamana curenta, afisate toate la un loc, ma mir ca cineva mai poate sa dea click atat de repede.
Client Orange