anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
c4ee4559aa2835cd_prepay_50.jpg

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

131 Răspunsuri 131

Laura_cio
Senior
Ofertantă opțiune. Mai trebuie sa ai activata alta optiune pe lângă aceasta sau incarc cu 5€ și cer aceasta oferta?

Ascary
Campion certificat
Cu 5 euro și primești o luna de net nelimitat 🙂 Frumoasă oferta.

Vio73
#StarMember
Super, am văzut-o deja! Net nelimitat o lună pentru cartelari. Opțiunea se activează din My Orange!

Jay
Campion certificat
Eu sunt putin straina de partea aceasta, nefolosind cartela prepay, dar, intotdeauna mi s-a parut mai bogata oferta la cartela.. 5gb cu 5euro plus internet la liber 1 luna, presupun ca-i va face fericiti pe cei care nu reusesc sa se incadreze in netul pe care il au, indiferent cat de mult ar fi.. 🙂

Vio73
#StarMember
Eu am mai multe cartele pe cont, iar una am încarcat-o chiar azi și acolo am văzut. Chiar i-am activat acest bonus.

Miha_Z
#StarMember
Frumoasa oferta pentru cei cu PrePay, o luna net nelimitat e de vis.

Razvan
#StarMember
E cam subțirica oferta la 5 euro, dacă ar da tot timpul internet nelimitat, ar atrage mai mulți abonați din celelalte rețele. Măcar de ar da înapoi bonusul de 30 Gb, tot ar fi ceva. Ca sa beneficiezi de 30 zile nelimitat, trebuie sa îți cumperi în fiecare luna alta cartela prepay.

Vio73
#StarMember
Ar trebui implementat un bonus mai mare lunar, nu doar odată. Așa cred și eu!

svetalex
Senior certificat
Foarte tare! Aș vrea să reîncarc și eu cartela copiilor. Ce nu am înțeles eu - dacă aleg opţiunea de 5 € credit cu beneficii naţionale îmi apar următoarele beneficii: - nelimitat minute și SMS în reţea - 1000 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale din care - 100 minute sunt și internaţionale pe mobil UE * - 5 GB internet național + 1 lună Intenet la liber - în prima lună vor avea 5 GB de net (de ex. de astăzi 12.06.2019 până pe 11.07.2019), iar următoarea lună vor avea net nelimitat (12.07.2019 - 11.08.2019)? Late edit - am reîncărcat cartela copiilor cu opțiunea de 5 eur 🙂 revin cu feedback

Miha_Z
#StarMember
Si bonusurile sunt date in functie de valoarea reincarcarii. Asa ca, daca iti doresti mai mult internet, incarca cartela cu mai mult credit.

Vio73
#StarMember
O lună e nelimitat la tot, indiferent de valoare, de la 5 euro în sus.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Luna aceasta voi cumpara cadou fetitei mele un smartwatch caruia ii va trebui o cartela, bineinteles prepay :). Ii va prinde f bine aceasta oferta.

Tina
Cunoscător certificat
Am reîncărcat in data de 8 Iunie o cartela prepay, cu șase euro. Am primit 6 Gb plus 50 Gb bonus, deoarece am reîncărcat din contul My Orange. Am primit 30 de Gb bonus pe abonament și 50 de Gb bonus ca sa ii fac cadou. Mi s-a părut wow! Dar aceasta întrece orice așteptare! Inspirat titlul campaniei, stârnește curiozitatea, chiar dacă te duce, direct, cu gândul la net nelimitat. Când am citit, primul gând a fost: “ Cum, e nelimitat?”. Mi se pare interesant ca poți da activezi netul la liber atunci când ai nevoie și nu exista o perioada impusă (evident pana in data de 3 Septembrie, așa cum este specificat in oferta). Cred ca este o campanie potrivită pentru vara, când lumea pleacă in concedii și nu mai sta cu gândul sa nu depășească resursele. Mai ales ca cu o opțiune de 10 euro poate fi utilizată și in roaming.

E super campania. Dar pentru cei cu abonament nimic?