anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Oferta de toamna Orange Love 2019

FaraUnID
Campion certificat
Începe toamna în forță! Cu Orange Love, ai acum acces inclus la Netflix timp de 3 luni, super competiții sportive pe canalele Look, 75% reducere la pachetele cu internet și TV prin fibră sau până la 200€ reducere la device-uri.
Ai 75% reducere la pachetele cu net și TV prin fibră în primele 6 luni de contract, adică plătești doar 5 euro/luna (in loc de 8 euro) sau 6 euro/lună (in loc de 10 euro), în funcție de serviciile alese. Iar din luna a șaptea, prețurile rămân tot mici: 8 euro/luna sau 10 euro/lună, în funcție de pachetul ales.
Asta dacă nu ai nevoie de un nou device. În cazul acesta, alege bonusul de 10€ pentru fiecare an de vechime în rețea și folosește-l la cumpărarea produsului dorit.
Sursa - https://www.orange.ro/love/bonus-canale-tv-net/
9 Răspunsuri 9

Miha_Z
#StarMember
Interesanta oferta si buna de luat in calcul.

FaraUnID
Campion certificat
Reducerea de 75% in primele 6 luni de contract este de luat in calcul pentru clientii noi sau pentru cei care nu au o vechime considerabila in retea, altfel bonusul de 10 euro / an vechime in retea este mult mai avantajos.

Miha_Z
#StarMember
@FaraUnID intr-adevar e mai rentabila oferta cu vechime in retea. Eu pe abonament am 14 ani vechime, deci as beneficia de 140 Euro reducere la achizitia unui device. Binisor pot spune. Dar mai am perioada contractuala cu Digi si sunt multumita de serviciile lor pe partea fixa.

Neaplicabil
Nu-i rau. Nu-i rau deloc. Nu stiu cat de bine sta Orange la internet prin fibra in momentul asta. Dar da, e o oferta de luat in calcul.

FaraUnID
Campion certificat
In principiu Fibra de la Orange + CATV Orange = Fibra de le Telekom.+ Televiziune de la Telekom.

Vio73
#StarMember
Foarte bună oferta! Concluzia este că trebuie să-ți faci pachet, ca să meargă lucrurile excelent!

Jay
Campion certificat
Eu nu sunt responsabilă pentru partea de cablu, asa ca, nu pot sa ma bag :D... M-as apropia de 190 €.. Pentru clienții noi suna bine..

Laura_cio
Senior
E o oferta buna pentru cei noi care optează pentru un întreg pachet. Pentru mine nu e prea ușor pentru ca ar trebui sa renunț la serviciile celorlalți ca sa aleg acest pachet. Când ești mulțumit, îți este greu sa renunți.

Vio73
#StarMember
Eu am luat și Love rural, dar văd că nici nu-mi dă acces la rate online. Probabil că trebuie să merg în magazin și nu am timp de asta.