anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Iubirea împărtășită merită răsplătită - o noua campanie cu bonus de internet

RafaHelper
#StarMember

Până la 100 GB pentru tine și net pentru prieteni din My Orange

Activează o opțiune de minimum 5 € credit și primești 50 GB bonus.

Trimite felicitări virtuale celor dragi și puteți primi fiecare până la 50 GB.

‏‏‎ ‎

Ce trebuie sa stii?

- Poti accesa campanie de aici: https://www.orange.ro/prepay/netcadou

- Campania este disponibilă în perioada 11 februarie – 14 aprilie 2021 cu posibilitate de prelungire;

- Selecteaza din contul tau numarul Orange PrePay de pe care vrei sa trimiti felicitari si pe care vrei sa activezi bonusul si introdu numarul destinatarului.

- Poti trimite cate felicitari vrei, insa bonusul se aloca pentru primele 5 trimise, doar clientilor care au o cartela Orange PrePay sau un abonament pe persoana fizica, cu o optiune de minimum 5€ credit activa.

- Un numar Orange PrePay sau abonament persoana fizica poate primi un singur bonus pentru trimiterea/primirea mesajului catre/de la acelasi numar. Bonusul se aloca o singura data unei perechi de doua numere.

- Un abonat Orange poate trimite felicitari virtuale, dar nu poate primi bonus. Abonatii persoane fizice care primesc felicitari de la numere Orange PrePay primesc bonus.

- Numerele din alta retea nu pot trimite sau primi bonus.

- Bonusul are valabilitate 30 de zile si poate fi consumat cu o optiune activa de minimum 5€ credit sau un abonament activ. Il poti verifica in aplicatia My Orange sau prin apel la 333.

‏‏‎ ‎

Daca ai si alte intrebari despre aceasta campanie le poti pune aici pentru a primi un raspuns.

 

Update - campania a fost prelungită până în 21 aprilie 2021.

23 Răspunsuri 23

Constantin_Miha
Începător
Referitor la IUBIRE IMPARTASITA am sa va prezint cate detalii despre relatiile de dragoste intre mine (Razvan) si Orange. Am venit la Orange acum multi, foarte multi ani de la un alt distribuitor de servicii telefonie mobila. Am avut grije la fiecare noua aniversare sa reinoiesc contractul tocmai pentru ca exista "iubire impartasita " intre noi. Dar copii nostri sunt plecati de peste 7 ani in Franta pentru ca asa este in viata. M-am bucurat ca exista roming si pot sa vorbesc la telefon ( atunci cand am nevoie ) chiar daca pentru 1 luna la 2 ani eram dupa cum am spus plecat din tara. Toate bine si frumoase pana anul acesta cand fiind plecat in Franta am fost blocat acolo aproape 4 luni datorita coronavirus si a sistemului de BLOCARE a acesului dintr-o tara in alta instituite oficial de diverse tari membre UE. Am folosit roming-ul printre altele si sa ca sa-mi platesc facturile inclusiv datoriile fata de ORANGE. In conditiile acestea am primit la un moment dat un mesaj de la Orange in care pe un ton foarte incisiv mi se reprosa ca am stat mai mult de 2 luni in afara tarii si am folosit roming-ul . In acelasi timp mi se comunica ca pt aceasta infractiune voi fi taxat suplimentar. Cu sinceritate, nu este vorba de banii cu care a fost majorata factura ci de TONUL si MOMENTUL ales de salariatii sau administratorii Orange sa ma traga de urechi. Aceasta sa fie " IUBIREA IMPARTASITA " aleasa de cei care se ocupa de NOI MULTIMEA de CLIENTI din Romania fara de care, existenta societatii Orange in Romania nu ar fi posibil ?

Stănescu_Dan
Începător
Salut , am trimis de 2 ori câte 5 felicitări virtuale la care mi.au fost alocate bonusuri de 50 GB , bonus care nu apare în contul meu My Orange . Vreau rezolvarea acestei situații , mulțumesc

DanielaH
Moderator
@Stănescu Dan, zilele trecute a existat o eroare tehnică în urma căreia nu s-a alocat bonusul de 10GB, dar situația a fost remediată. Ai încercat să retrimiți felicitările?

Stănescu_Dan
Începător
Salut , Am retrimis încă mai mult de 9 felicitări virtuale și se pare că bonusul alocat nr.lui meu de Orange încă nu apare în contul meu My Orange. Există o rezolvare pt această situație neplăcută ? Mulțumesc

Salut, Stănescu Dan! Ai verificat daca indeplinesti toate conditiile? Pentru a primi bonusul, cel care trimite trebuie sa fie numar PrePay activ si sa trimita pentru prima data catre un numar PrePay sau abonament persoana fizica. Bonusul se aloca pentru perechi unice, mai exact numarul 1 trimite la numarul 2 (pereche unica). Numarul 2 trimite la numarul 1, nu este pereche unica. Un client poate primi maxim 5 bonusuri, adica 50GB bonus pentru primele 5 trimise / primite.

Alex_108
Începător
De ce nu pot trimite felicitari si eu?....Nu se incarca pagina , e vreo problemă?

RafaHelper
#StarMember
@Alex, de pe ce dispozitiv accesezi promoția?

DanielaH
Moderator
@Alex, ai reușit să trimiți felicitări?

DanielaH
Moderator

Update - Vești bune! Campania a fost prelungită până în 21 aprilie 2021.