anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Doar pe 10 mai telefonul tau vechi valorează 100 euro in orice magazin Orange

RafaHelper
#StarMember

RafaHelper_0-1683216539280.jpeg

Notează data de 10 mai pentru ca Orange sărbătorește 1 an de la lansarea campaniei "Re" (Recumpărare, Reciclare, Reparare, Recondiționare), iar tu poți primi un voucher de 100 euro pentru achiziția unui telefon nou 5G, daca aduci un telefon vechi si este evaluat de către angajatul Orange din magazin la minim 10 euro. Voucherul este valabil 90 zile de la data emiterii si este valabil in magazin din ce am înțeles dar nu am găsit informații daca voucherul este valabil si in magazinul online. @DanielaH@NickyS@GeorgianaD poate ne ajutați cu aceasta informație. Inca o întrebare ar fi daca acest voucher poate fi folosit doar la pachet cu un abonament nou, prelungire de abonament sau fără abonament. Multumesc!

 

1 Soluţie acceptată‚

GeorgianaD
Moderator

Salutare!

Oferta aniversară Buy-Back este valabilă doar în data de 10 mai 2023. Voucherul de 100 de euro oferit pentru fiecare telefon vechi adus la Buy-Back în magazinele Orange poate fi folosit pentru achiziționarea unui telefon 5G, în maxim 90 de zile de la emitere. Este important ca telefonul vechi să fie funcțional și evaluat la minimum 10 euro, pentru Buy-Back și 5G. Nu se poate cumula valoarea mai multor vouchere de Buy-Back pentru achiziția aceluiași telefon.

Din câte observ, condițiile se păstrează.

Spor la reciclat!

Vizualizare soluţie în postul original

43 Răspunsuri 43

Ok sunt de acord...telefoanele sunt funcționale 100% ca noi ..valoarea lor e peste 200 euro per bucata...la momentul achiziției...și sunt de acord sa le schimb pe vouchere de 100 euro..macar mai recuperez din valoarea lor...o sa merg pe 10 mai cu ele in shop..și să vad ce pot obține...am vreo 6-7 bucăți...voucherul e nominal pe nume sau se poate folosi și de alta persoana??? Daca întâmpin probleme in shop privind marca lor...cum fac?? Ele sunt perfect funcționale că noi..merg in orice rețea...doar că sunt din Japonia achiziționate cu ani în urmă..

@Alindrumen daca angajatul Orange nu gaseste modelul tau de telefon in sistem atunci nu va putea sa genereze voucherul. Este posibil ca modelul avut de tine sa nu se fi vandut in Romania si atunci poate nu există nici in baza de date a Orange-ului. De altfel ramane la latitudinea angajatului sa facă evaluarea telefonului si sa decidă daca o să primești acel voucher sau nu. Poti merge in orice magazin Orange nu doar in shop. Voucherele sunt nominale, se vor elibera pe numele tau.

**beep**...la asta mă gândeam și eu...e discriminare..zice orice telefon vechi...ele sunt vechi,noi și smartphone...dar nu sunt pt piata din Europa...face Orange ce face să încurce treburile..și deja îmi imaginam că îmi prelungesc abonamentele..porcărie ce sa faci😔😔😡🤬🤬

O iau la rand prin magazine și shop...poate reușesc să mă înțeleg cu cineva..in sensul bun al cuvântului..

Recomandare: daca valoarea individuala este de 200E, vinde-le. E ca si cum ai da la rabla un autoturism cu o valoare de 5-6000E pentru una cu combustie (nu electrica, nu hibrid).

Le-aș vinde ..dar șunt modele vechi,pt pasionații de unicate,etc..eram de acord sa le ofer pt un voucher de 100 euro pt că aveam de gând să portez toate numerele familiei la Orange..dar cum campania Țeapă pe 10 mai...nu se poate face nimic...de portat tot portez...dar vroiam ceva mai scump...așa o să rămân la honor 70 la 0 euro ..oricum e ceva!!

Sa stii ca pe partea de colectie, nu este indicat buy back. Ti-o spune unul pasionat de ... antichitati si anticariate. Daca vreau ceva colectionabil, nu caut in magazinele care vand produse noi sau reconditionate.

Ca sa intelegi mai bine: un telefon din 2015-2016 nu va fi rentabil pentru un operator de telefonie mobila, dar pentru un pasionat s-ar putea sa-ti ofere suma ceruta (sau macar ceva peste ce-ti ofera programul de buyback). Gandeste-te ca piesele de schimb (in special bateriile producatorului) nu se mai fabrica si sa schimbe pe garantie nu cred ca surade niciunui vanzator.  Dar daca vinzi unui colectionar, cum ar fi sa primesti macar 20-30% peste ce ofera Orange (zici ca ai telefoane care le estimezi la 200E bucata. Cum ar fi sa ti le cumpar eu cu 350E doua bucati? Deja asiguri binisor avansul pentru unul nou). Nu mai spun de costul cosmetizarilor si cumparatorii putini (chiar tu ai zis-o: dai un telefon vechi pentru unul nou).

Nu o considera comentariile mele ca pe o cearta, trateaza-le ca pe informatii.

Ți-am spus..nu am dat decât 2&3 modele din colecția mea...modele sharp Japonia ..cam 200 euro pe bucata am dat eu atunci..la momentul respectiv..și aș fi fost de acord sa ți le dau și cu 250-300 2 bucăți..dar nu se găsesc colecționari de genul...am și 3 bucăți noi in cutie cu dock tot..la toate am folii și huse...și pe alea am mai dat peste 20-30 euro/set..le ofer gratuit...dar pur și simplu nu se dau..am mai dat un sharp.acum 2 săptămâni...dar în fine...conflictele mele.cu Orange sunt de abia la inceput..

Aștept răspuns la sesizarea ANPC privind marea promoție de 10 ani..și voi porta totuși numerele pt honor 70 gratis!! Mulțumesc de sfaturi...colecția este inca safe..pt viitoare butonați!!😁😁😊🙂🙂🙂

Din pacate, japonezele (telefoanele, nu chiflele) nu prea au cautare din motive de frecvente si nici o utilitate prea mare nu au la noi. Asa sunt ei (japonezii): mai ciudati, inclusiv la telefoane.

Oricum, sa ne actualizezi cu informatii.

Merg absolut in toate rețelele de la noi...4g doar..nu am modele actuale 5G..

Sunt cei mai buni la telefoane!! SHARP CORPORATION!!

Waterproff..filmări sub apa..wifi,camera,totul funcțional pe ele..absolut că noi..dar colecția a mai pierdut câțiva membrii in ultimii 2 ani..vreo 3-4 bucăți!!

Alindrumen
Junior entuziast

Indemn toți utilizatorii rețelei care se încadrează la această promoție respectiv dețin ORICE telefon vechi și functional...să facă seizafe la ANPC pt reclama mincinoasa și încălcarea drepturilor consumatorilor!! Încercarea moarte nu are...dar trebuie puși la punct cu mizeriile lor...eu chiar nu știu cum păcălesc la oameni prin abonamente,etc...rușine mare Orange!!

RoxanaT
Începător

O mare pacaleala..tipic Orange! Nu primesc telefoane vechi pentru a le recicla, ci telefoane (de la iphone 8 in sus) pentru a le revinde. Am fost cu Iphone 4 si Sony Xperia 10.. si surpriza valoarea evaluata era de 0€. Regulamentul campaniei nu prevede aceste caracteristici, prin urmare am facut sesizari prin intermediul callcenter-ului, dar probabil le vor musamaliza. Sa speram ca ANPC-ul isi va face treaba. Timp pierdut si deplasari pana in magazinele lor inutile. Companie de tot **beep**-ul!  

Exact.  O mare țeapă ordinara marca Orange...pe online nu sunt precizate aceste aspecte..când ajungi in shop numai motive de 2 lei..etc..programe de verificare imei..un mare beep... ANPC pe ei!! Doamne ajuta!!