anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] DIVA Romania - Vacanța de vară a lui Moș Crăciun

FaraUnID
Campion certificat

Desi mai sunt 6 (SASE - adica 5+1) luni pana the most wonderful time of the year, daca in ultimii 3 - 4 ani ai fost plecat de pe Planeta sau ai fost la baie sa uzi buretele si ai ratat momentul....... DIVA Romania prezinta Vacanța de vară a lui Moș Crăciun.

 

Vacanţa de vară a lui Moş Crăciun vă invită la orele prânzului către atmosfera răcoroasă a casei pentru că DIVA difuzează cele mai bune filme de Crăciun de luni până vineri, începând cu data de 5 iulie.

 

Temperaturile înalte reprezintă momentul potrivit pentru a visa la iarnă, la vremea rece şi pentru a căuta o soluţie de a mai răcori atmosfera. Acesta este motivul pentru care luna aceasta DIVA va difuza o selecţie de filme cu Moş Crăciun. Nu sta în căldură la orele amiezii, mergi acasă şi urmăreşte un film de Crăciun la DIVA!

 

Fereşte-te de căldură şi urmăreşte Vacanţa de vară a lui Moş Crăciun la Diva Romania!

 

Sursa - https://www.facebook.com/divaromania

 

Adica aceleasi filme care au tot rulat, in bucla, in ultimii 4 ani.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
In fiecare vara fac la fel, dar sunt persoane care se uita. Si eu, desi pe unele le recunosc de la primele cadre. Decat filme/seriale violente, dure, le prefer p-astea de Craciun, desi sunt variatiuni pe aceeasi tema, sunt linistite, asezate, ca niste basme pt oameni mari, te mai deconecteaza de la realitatea tampita pe care o traim. Face bine cate-o pauza d-asta.

Vio73
#StarMember
Fiecare cu plăcerile lui, dar eu prefer serialele documentare. Asta cu vacanța de vară a lui Moș Crăciun e ca să se recreeze și el, iarna fiind ocupat!

FaraUnID
Campion certificat
In general, mare majoritatea filmelor de craciun sunt slabe spre mediocre. Ideea filmelor de craciun este sa te introduca in atmosfeara the most wonderful time of the year si se bazeaza foarte mult pe imagine, decoruri, zapada, decoratiuni, colinde, etc. In the most wonderful time of the year aceste filme de sezon sunt ok, in rest devin usor ridicole. Si daca tot vorbim de imagine..... DIVA Romania nu emite HD, ceea ce anuleaza tot farmecul acestor filme. Pe langa acest aspect, filmele de craciun de la DIVA sunt filme de categorie B, cu actori de categorie B si scenarii previzibile. Adica filme de duzina. Mai mult ca sigur, prin octombrie - noiembrie vor realua maratonul filmelor de craciun, aceleasi filme de craciun.

delfinas
#StarMember
Așa e, FaraUnID, privitorii știu asta, dar apreciază starea de confort oferită într-o lume care a luat-o razna. E o mică evadare din realitate, ceva benign, fara sa iei chestii toxice, care îți fac mai mult rău decât bine (droguri, alcool, somnifere).