anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

delfinas
#StarMember

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

234 Răspunsuri 234

Zop
Explorator
Am prins chiar premii bune )) Telefon, ceas, rucsac, incarcator wireless, soundbar( impreuna cu prietena mea, stateam amandoi de pe telefoane). Deci deloc nu ma supar )) Imi pare rau ca nu ai reusit nici tu acum sa prinzi ceva. Dar asta e ultima saptamana. Nu mai reusesti ceva saptamna viitoare ca nu o sa mai fie. Cheltuie tot ce ai ca o sa faca reset la puncte saptamana viitoare.

delfinas
#StarMember
A, esti un super norocos!!! Tot se intrebau unii daca acest concurs da premii pe bune si cum reusesc unii sa castige mai multe premii. Iata ca tu esti exemplul viu. Felicitari!!!

Zop
Explorator
Chiar erau premii pe bune. Am mai avut ultimele 1500p pe care am vrut sa le schimb pe un termos. Dar din pacate am intampinat aceesi problema ca multi altii pana acum. Nici nu mi-a aparut lista de premii astazi. Am simtit si eu aceeasi senzatie ca multi altii. E foarte neplacut. Daca vor decide sa prelungeasca acest concurs, atunci vor trebui sa optimizeze. Ei si-au propus un interval. O decizie buna. Dar deja de 4 saptamani au pus premiile la ora 12.30. Aceeasi ora. Care a fost atunci scopul de a anula ora de 14.00 care a fost de la bun inceput pe un interval cu ore random daca a ramas aceeasi ora fixa doar ca mai devreme ??? Un sfat pentru ei si poate il transmiteti mai departe. Daca au ales un interval atunci sa puna cate 1-2 premii random la ore diferite. Poate chiar toata saptamana sa fie. Sa apara random fara notificare. Atunci chiar o sa castige cei norocosi care vor intra in acel moment in aplicatie. Va multumesc pentru premii si senzatii tari>)

Miha_Z
#StarMember
@Zop ai mare dreptate. Nici eu nu am găsit logica de a schimba ora de acordare a premiilor, daca o lună a rămas aceeași oră. Când spui interval între 10-18, te aștepți ca săptămânal sa se schimbe ora. Dar deja din a doua săptămână când s-a observat că noua ora stabilită este 12.30, iar a fost îngrămădire la premii. Eu consider că trebuia de la început stabilit un punctaj mai mare pentru premiile mai scumpe. Pentru premiile alocate în fiecare săptămână, sa te poți înscrie la maxim 2 premii și apoi la o ora stabilită se trecea la extragere random live in My Orange. Și la un cont My Orange sa se poată acorda maxim un premiu pentru fiecare număr din cont. Astfel ar fi fost mai multe șanse de castig pentru clienți și nu s-ar fi acordat 10 premii unui singur client mai iute de mana. Decât să instigam la diverse petiții anti Orange, haideți să venim cu idei de pus in aplicare care sa ne ajute la viitoare concursuri. Sa nu mai existe dubii că a fost măsluit concursul și nici câțiva clienți câștigători pentru "zeci" de premii.

Neaplicabil
@Miha Z li s-au dat mură-n gură celor de la Orange pentru a corecta toate viciile de exploatare a secțiunii Pinata Party... și ori n-au înțeles, ori n-au vrut să rezolve, ori au existat interese mai mari în spatele abordării... lasă că merge și așa rău cum este... sunt curios la noua campanie #cadouriprepay cum evoluează reîncărcările... că la #pinataparty au explodat.

Anonim
Neaplicabil
@MihaZ, excelent punctat!

Neaplicabil
Uitați și o veste îmbucurătoare aici https://comunitate.orange.ro/questions/2832305-breaking-news-10-telefoane-oppo-reno6-5g-acordate-tragere-sorti (nu uitați să dați un like/inimioară)

robi1998
Explorator
Nu e o veste imbucuratoare, tot între ei o să-l dea.

Vio73
#StarMember
Să serăm că vor primi ceva premii și cei care nu au reușit până acum.

Gabriel69
Junior entuziast
Sper ca și abonații de rând,nu numai rude ,etc,etc