anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

delfinas
#StarMember

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

234 Răspunsuri 234

trophin
Începător
salut .... am 20 de euro la pinata .... voucher in magazin online ... dar nu ma ajuta ....

AnaMaria09
Junior
De cand au modificat numarul de puncte necesare pentru anumite premii? Au anuntat ceva?

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Am primit noutăți de la colegi despre campanie și le postăm pe top cele mai vizualizate topic-uri pe tema Pinata Party pentru a ajunge la cât mai mulți dintre voi. Colegii ne-au comunicat că de mâine, 9 noiembrie, se vor face două modificări: va fi actualizat numarul de puncte al premiilor fizice ce pot fi revendicate și stocul de premii fizice se va reînnoi săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul 10:00 - 18:00. Noul regulament este disponibil aici.

Mulțumim tuturor pentru feedback și pentru semnalarea situațiilor întâlnite în Pinata Party, toate acestea ajută în oferirea unei experiențe îmbunătățite în aplicație.

george212
Explorator
In concluzie: bagati fratilor bani in aplicatie si incarcati cartelele prietenilor si neamurilor ca sa aveti sansa la un premiu mai consistent. :))) multumim...

delfinas
#StarMember
5000 de puncte pt telefon, 4000 pt tv??? Cred că e o glumă proastă!!! Cine adună atâtea puncte până săptămâna viitoare??? Doar cineva care încarcă pt tot cartierul, deși nr de reîncărcari e limitat! Sau pt concursomani hackeri și boți! Eu de-abia am 1850 de puncte până acum, pt că plătesc doar un abonament și încarc o cartelă. Așa s-au gândit inteligenții care au scornit acest minunat sistem de joc? Că dacă măresc numărul de puncte necesare, nu se mai inghesuiesc prea mulți pe ușă simultan? V-ați dat și mai tare cu tesla in... Mult succes călduros, minunaților de la marketing!!!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Ca strategie de marketing, este brilliant! I-as felicita, daca decizia asta n-ar afecta negativ restul populatiei participante la Pinata. :)) Deci, intai acumulam hype cateva saptamani, apoi modificam regulamentul si cerem de pana la 30 de ori mai mult la puncte, astfel incat nu mai castiga cine poate, ci cine vrea sa-si faca atatea reincarcari => mai multi bani in contul Orange. Ah, si cireasa de pe tort, anuntam cu o zi inainte, astfel incat sa pice si serverele de reincarcari, nu doar alea de Pinata. Genial! :)) Stiu ca asa s-a decis de unde s-a decis, dar ce inseamna mai exact "Stocul de premii fizice se reîntregește săptămânal în fiecare zi de marți în intervalul 10:00-18:00"? Observ ca numarul de produse e in continuare extrem de limitat. Deci...cum mai exact se reintregeste stocul intr-un interval de 8 ore?! Si ce ar trebui sa faca userul in timpul asta? Sa-si dea refresh din secunda in secunda, timp de 8 ore, poate, poate apare vreun produs pe stoc? Tu glumesti?! :)) Asta a fost metoda gasita ca sa reduca impactul de pe server la o ora anume? Pana acum stiam macar la ce ora e preconizat macelul. Acum chiar nu mai stim nimic. Deci...in conditiile in care numarul de premii nu se modifica, ori esti bot si poti cumva sa-ti dai seama cand intra un nou produs pe stoc, ori stai si dai refresh la Pinata pana iti vine acru in gura.
Client Orange

BDK
Junior
de o luna de zile vad stoc epuizat, asa ca.... acest concurs cu niste premii asa de "speciale "ar trebui anulat, mai ales ca nu au vrut sau nu au fost in stare sa-l faca cum trebuie. fiecare utilizator ar fi trebuit sa castige cate un premiu din fiecare categorie de produs si atat. asa ar fi fost corect!

Anonim
Neaplicabil
Ceea ce am remarcat (cred, cu toții) este că s-a majorat numărul de puncte necesar pentru revendicarea premiilor fizice. În rest, să sperăm că va funcționa. 😉

FLo1
#StarMember
.... ceea ce am remarcat cu întristare față de etica portocalei este că "tarifele în puncte" s-au înzecit. Adică, un fel de inflație dar într-un mod muuult mai grosolan, lipsit de etică, și așa cum a fost remarcat, un mecanism gândit în stil de evreu. Pe scurt, ceea ce ieri luai cu 50 de puncte, acum se "vinde" cu 500, sau chiar mai bine. Ceea ce candva "luai" cu 500, acum devine 3-4000. Și uite așa s-a "rezolvat" problema de IT sesizată pe "enșpe" topicuri, dar și acea epurarea acelei grămezi de doritori de premii. Astfel, cu surle și trâmbițe, supervizorii Comunității anunță victorioasă soluția deblocării premilor viitoare: prin asigurarea Orangiului că nu mai pupă gloata premii, ci doar pe alese, spuma cea aleasă cu abonamente grase sau reîncărcari fără număr. În acest caz, dragilor doritori, așa cum am mai scris-o, cumpărați-vă direct produsul dorit și veți ieși mai bine. În plus nu umflați nici buzunarele portocalii cu verzișori. Oferta Orange de "Bleac fraidei": acrirea strugurilor dulci prin otrăvirea poftei clienților potențiali. Așadar la cât mai multe pofte-n cui, vă dorește portocala. Pentru că nici nu știți ce vă pregătește .... Crăciunul.

Neaplicabil
Oameni buni nu știu de ce vă mai agitați atât?!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Cred ca greseala e pe partea noastra, a utilizatorilor. N-am inteles bine titlul campaniei. Ar trebui sa fie: "cu Pinata Party ai numai de castigat...daca esti Orange". :)) Eeh, vezi? Acuma are sens. Da, greseala e a noastra. Categoric. Asa e cand ai asteptari de la o companie care are obiceiul de a modifica termenii abonamentelor in perioada contractuala si a-i anunta pe clienti printr-o nota pe factura. Pana cand mentalitatea asta de doi bani nu se va schimba, nu avem ce asteptari sa avem.
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu eu mi-am planificat deja 3 luni de internet nelimitat cu Pinata Party dacă intră în prelungiri, altfel sigur 2 luni de internet nelimitat...

Neaplicabil
Sunteți neserioși, lucru pe care l-am observat pe tot parcursul campaniei.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Nu tabarati toti deodata pe Pinata. Se lucreaza. 🙂 Cred ca pentru asta erau cele 8 ore... De asemenea, pe iOS mi-a intrat un prompt foarte interesant de "tutorial". Probabil normal, din moment ce au modificat regulamentul in timpul jocului. Dar nah, interesant ca doar pe iOS a aparut. Pe Android, doar "eroare". Si asta in conditiile in care cei care erau pe ora veche ar fi trebuit sa intre la 14:00. Eu am intrat doar de curiozitate. Pentru ca, multumita marinimiei Orange, brusc nu-mi mai pot permite ceea ce mi-as fi dorit. Daca n-o sa ploua cu complaint-uri in urmatoarele cateva ore si zile, sa vedeti voi. :))
Client Orange

george212
Explorator
si la mine apare clasicul mesaj "ne pare rau..." pe ios. premiile nici nu mai apar.. ba mai mult, dintr o data apare tutorialul fara niciun click.. Asta cu tutorialul o pateam si saptamanile trecute la ora 14;00. daca nici o asemenea companie nu si mai permite servere serioase sau programatori capabili deja e grav.. in minunata tara a IT-istilor si vitezei de 10gbps :))) @arsradu - un dezvoltator serios face modificarile unei aplicatii noaptea pentru a impacta cat mai putin experienta userilor.