anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

delfinas
#StarMember

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

234 Răspunsuri 234

Neaplicabil
George, să nu fie coincidență de nume... cum să câștigi de 2 - 3 ori în aceeași săptămână când alții nici nu văd stocul? Înseamnă că avea dreptate cineva de pe aici sau prin altă postare când vorbeam de jucători boți... adică un bot e cel care câștigă premiile într-o fracțiune de secundă și nu un om care se străduiește să dea tap-tap-tap... O fi fraudă să folosești boți, nu o fi fraudă... Dumnezeu cu mila... să le fie de bine...

Anonim
Neaplicabil
Păcat că o inițiativă bună (cea de a oferi premii) s-a transformat în ceva urât. Probabil că este timpul să se schimbe mecanismul de concurs sau softul care atribuie premiile. Zic și eu.

Neaplicabil
@arsradu mai ții minte campania prepay de acum 2 - 3 ani când s-au dat 100 Huawei Mate 20 Pro? Orange Prepay Show parcă se chema... ei bine cineva a arătat atunci o treabă cum se automatizează tot jocul și practic cei care jucau de plăcere nu aveau nici o șansă în fața boților.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Oare nu s-ar putea bana userii care dau click in sub X secunde? Pentru ca, scuza-ma, dar nu cred ca poate cineva sa dea scroll, click pe premiu si click pe confirmare in sub o secunda. Chiar nu cred. Daca poate cineva, ar trebui sa se duca la concurs de prestidigitatie. Nici macar nu raspunde aplicatia atat de repede. Stii ce as fi eu curios sa vad? Timpul in care a reusit fiecare dintre castigatori sa dea click pe Confirma (in pop-up-ul cu adresa de mail). Timestamp-ul pentru Confirma. Scazut din ora 14:00:00 si vedem in cat timp au reusit unii sa dea click. Pentru ca, cu cat sunt mai multe premii afisate (aparent nu se doreste scoaterea din lista a produselor irelevante pentru saptamana respectiva), cu atat timpul de scroll + selectie creste. Deci, din nou, daca nu cumva a gasit cineva o metoda sa fie exact pe pagina produsului (si aici mai vine o intrebare: cum ajungi pe pagina unui produs care nici macar nu e inca in promotie, la fix 14:00:00?) atunci tind sa cred ca mare parte dintre premiile alea (nu toate, pentru ca as fi ipocrit sa zic ca toate, atata timp cat am apropiati care si-au primit premiul si au jucat pe bune) sunt obtinute/rezervate de boti.
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu nu știu dacă e bine să scriu aici că le dau altora idei dar există posibilitatea de a ajunge aproape instant pe pagina premiului... doar gândește-te puțin și amintește-ți primul cadru de după ora 13:59:59 la refresh... te descurci? uită-te cu atenție în partea stângă, ce vezi?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
@alterego, mersi. 🙂
Client Orange

george212
Explorator
V-am Atașat aici captura cu cei care au câștigat de mai multe ori și in ce săptămâni. La rândul 81 îl avem pe campion dar nici ceilalți nu sunt de neglijat;)) Numele se pot confirma aici pe pagina asta, la sfarsit https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

BDK
Junior
Sa va bagati concursul asta undeva. Vai de...aplicatia voastra si cei care fac astfel de concusuri cu premii epuizate.

RafaHelper
#StarMember
@alterego, @george212 sunteti tari, bravo pentru investigatie! ‏‏‎ ‎ Ieri la ora 14 la fel ca si saptamana trecuta nu s-a activat nici un premiu la mine, testat pe 2 telefoane. As fi vrut sa iau o boxa Google Home Mini mai ales ca erau 30 de bucati puse la bataie, daca nu gresesc. @alterego, poti sa reclami un concurs si la ANPC mai ales in conditiile descrise de tine sau de voi. https://reclamatii.anpc.ro/Reclamatie.aspx Vezi captura de ecran atasata pentru detalii. ‏‏‎ ‎ Nu am mai vazut sau auzit de concursuri suspendate dar asta ar putea fi primul!

BDK
Junior
@rafa.helper acum 20 de minute am facut relamatie la ANPC. Sa vedem ce se va intampla!

RafaHelper
#StarMember
Nu exista nici o sectiune in regulament care mentioneaza ca procesul de revendicare a premilor va fi verificat in cazul in care exista suspiciuni de frauda. :( De altfel, livrarea premilor fizice se face mult prea repede si nu sunt prezente in regulament metode pentru a verifica datele unui participant.

Bodimarin
Începător
Am atât nou 458 puncte și 10 euro am nu peermite

delfinas
#StarMember
Bodimarin, poti fi mai explicit?

Neaplicabil
@george212 să apuci câte un premiu în fiecare săptămână... hai treacă de la mine... am degetele cu artrită 🙂 sar să umfli 2 - 3 premii pe săptămână e semn clar că folosești o aplicație de tip auto-click-macro... sau cum se cheamă aplicațiile acelea care te ajută să automatizezi operațiile repetitive.

george212
Explorator
@alterego - asta zic si eu. Totusi se pare ca au castigat de mai multe ori doar in primele 2 saptamani cand nu toata lumea avea suficiente puncte si premiile se prindeau mai usor sau mai exista variatna 2 - ca dupa ceste 2 saptamani de foc Orange a limitat cumva accesul la mai multe premii/persoana saptamanal sau si-au dat seama ca ceilalti au trisat cumva cu boti sau cine stie ce alte nebunii si au imbuntatatit mini-aplicatia (greu de crezut) :)). Nu vom stii niciodata mai ales ca in toate topicurile in care lumea se plange (si nu sunt putine) se pun aceleasi mesaje copy paste si nu exista o transparenta totala.