anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).


Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

 

Iată ce pași trebuie să urmezi:

 

  • Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

 

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

 

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

 

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

 

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

 

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

234 Răspunsuri 234

Neaplicabil
@arsradu & @all member orange community am luat în brațe Uniunea Europeană... efectiv aplicația a intrat într-o buclă infinită în care revendicam premiul, confrmam că-l vreau și scena aceasta s-a repetat cât timp am avut răbdare să-i fac ce zice aplicația... când am ieșit din zonă... au apărut toate premiile epuizate. Practic dacă Orange n-ar fi... știți voi ce... ar fi elegant să rezolve situația... altfel decât prezentând scuze... am dovada clară că Pinata e în groapă și că e făcută pe genunchi... Astăzi am întrunit toate condițiile să primesc acel premiu... și din motive independente de mine nu l-am luat... concluzia ne-o spune doamna DanielaH care are un dinte imens împotriva personajelor de teapa mea.

Adrian_adi
Începător
Vrajala in prima secunda se intampla asta

Neaplicabil
@Adrian.adi în prima secundă am revendicat un premiu, l-am confirmat și am primit fix ciuciu 🙂

arsradu
#StarMember
@Alterego, trebuie sa recunosc ca sunt foarte confuz in momentul asta. :)) Deci...ai reusit sa il iei sau nu? Ai primit mail? Punctele s-au retras?
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu nici una, nici alta, deși pot demonstra cu tot tacâmul că am făcut ce trebuie... știi cum intră un disc de pick-up în modul repeat... așa s-a întâmplat și la mine... de la ora 14:00:00 și până pe la 14:02:xy am tot revendicat și confirmat de am făcut bătătură la buricul degetului arătător...

Neaplicabil
Și să vă mai zic o situație ciudată... la momentul 14:00:00 am revendicat și confirmat premiul constând într-o trotinetă electrică... Pe un al doilea telefon l-am rugat pe băiat să facă un screen record martor pe telefonul soției (suntem acasă cu școală online și remote work)... ei bine fix la 14:00:00 ora rețelei, premiile au apărut... și cântarul Mi Body a fost disponibil pentru 15 - 16 secunde...și nu, nu e o glumă... Din păcate nu pot posta înregistrările video pentru ca pe fundal se aude ce vorbim și cum vociferează fata (mai micuță). Dacă reușesc să scot sunetul și să extrag esențialul revin... oricum nu e vorba despre premiu ci despre onoare... în cazul operatorului portocaliu cam lipsă...

Neaplicabil
Înregistrarea de pe telefonul martor: la secunda 27 se face ora 14:00 la secunda 29 apare premiul Mi Body care apare epuizat la secunda 45...

arsradu
#StarMember
Mda...probleme de server. Dar interesant ca iti aparuse la un moment dat. Doar ca dupa ce ai dat refresh, ai inceput sa primesti doar erori (ca si mine, in pagina dedicata produsului). Si cand s-au terminat erorile, s-au terminat si premiile.
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu acela era telefonul de control...

Anonim
Neaplicabil
Experiența trăită azi la ora 14:00:01 și mai departe preț de 30 de secunde nu mi-a plăcut deloc Am revendicat premiul de câteva ori (încă fiind în stoc) dar nu am reușit să îl iau. Nu e vorba de premiu în sine, e vorba de experiență. Am avut impresia că cineva de la IT sau care a făcut aplicația a vrut să-mi testeze nervii :))) Păcat. Trebuie îmbunătățită, poate are vreun "bug", zic și eu.

Neaplicabil
@cocolosh ai documentat experiența?

arsradu
#StarMember
Am inteles, si pe al tau n-ai primit eroare, n-ai primit mail, dar n-ai putut nici sa-ti iei premiul. Punctele zici ca nu s-au luat, deci...e foarte interesant. :)) Ori e de la server, ori e de la net. Dar tind sa cred ca e de la server, pentru ca eu pe WiFi am avut erori. Pe 4G nici nu indraznesc sa incerc, cu semnalul pe care il am aici. :))
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu lucrez acum la filmulețul de pe telefonul meu dar are peste 50 MB și Gmail sughiță la fișiere mai mari de 25 MB

arsradu
#StarMember
Mersi frumos, alterego! 🙂 Poti incerca upload pe YouTube, sau Google Drive. Dar vezi cum faci cu datele personale. Trebuie editat video-ul.
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu dacă tot ne-am pus la povești, poți te rog să verifici la înregistrarea anterioară dacă mi-a scăpat ceva date personale? mulțumesc!