anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu Pinata Party ai numai de câștigat - Campania I

delfinas
#StarMember

Orange laseaza o noua campanie, Pinata Party, care se va desfășura între 22 iunie 2021, începând cu ora 12:00:00 și 23 august 2021 ora 23:59:59 (EDIT: campania s-a prelungit până pe 21 septembrie 2021).

Cu Pinata Party ai numai de câștigat: cel mai rapid net nelimitat, minute internaționale și alte premii surpriză.
Actiunile pe care le faci in aplicatia My Orange sunt rasplatite. Cu Pinata Party câștigi premii fun la alegere.

Iată ce pași trebuie să urmezi:

• Accesează aplicația
  • Intră în secțiunea Pinata Party
  • Primești Pinata
  • Spargi Pinata prin apăsare pe ecran
  • Strângi puncte și revendici premii
  • Te bucuri de premii

La campanie pot participa utilizatorii de cartelă Orange PrePay sau utilizatorii de abonament (persoane fizice sau antreprenori). Premiile pot fi alocate pe numerele cu următoarele abonamente: Orange Fun, Orange Me și Orange Me Start de minimum 7 euro, lansate după data de 6 septembrie 2017, precum și abonamentele de internet mobil, disponibile începând cu 3 aprilie 2017 și Orange Pro lansate după dată de 6 septembrie 2018. Excepție fac cei care dețin un abonament de tip Hibrid, Orange Young, Orange Senior, Yoxo sau Orange Me 25.

Descarcă aplicația My Orange și dă start distracției!!!

Mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Nu sunt niste premii spectaculoase, dar mi se pare o campanie draguta, distractiva, ca de vara.

Update - Din 21 septembrie a început o noua campanie: Distractie in aplicatie. Hai in Pinata Party din My Orange si castigi super premii

Campania se desfășoară în perioada 21 septembrie – 7 decembrie 2021, cu posibilitate de prelungire.

Aici sunt mai multe detalii despre premiihttps://comunitate.orange.ro/questions/2782822-disponibile-premiile-campania-orange-pinata

234 Răspunsuri 234

delfinas
#StarMember
Felicitări @tomaciprian, sa o folosești sănătos!!!

Neaplicabil
Vedeți ce premii avem azi, 12 octombrie 2021, la Pinata Party la orele 13:59:59 2 bucăți trotinete electrice Koogo S1 Plus, 700 puncte pentru revendicare; 2 bucăți camere video sport GoPro Hero 8, 800 puncte pentru revendicare; 10 bucăți boxe portabile JBL Flip 5, 300 puncte pentru revendicare; 30 bucăți cântare inteligente Mi Body, 70 puncte pentru revendicare; 20 bucăți Wireless Fast Charger XD 15W, 50 puncte pentru revendicare; Dacă nu uit de la mână până la gură o să încerc să înregistrez ecranul în aplicația My Orange începând cu ora 13:58 și până la epuizarea stocurilor.

arsradu
#StarMember
Alterego, o sa fie un video foarte scurt. :)) Dar chiar as fi curios daca tie iti merge sa iei vreunul dintre premiile alea. :) Cu toate astea, daca reusesti totusi sa iei vreunul, chiar m-as bucura. Multa bafta! 🙂
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu nu vreau premii fizice, eu sincer am nevoie doar de internet nelimitat 🙂 minez cryptocoins 🙂

arsradu
#StarMember
Aaah, atunci clar ai mult mai multe sanse. :)) Oricum, mult succes!
Client Orange

arsradu
#StarMember
Well, cu siguranta e un update de data asta. Astazi n-a mai dat eroare. Au aparut direct toate produsele cu stoc epuizat. Chiar si cele cu "multe" bucati disponibile. Gg, Orange.
Client Orange

Miha_Z
#StarMember
Asta am remarcat și eu. Am fost pe fază și la 14 când s-au actualizat premiile erau deja cu stoc epuizat. :((

Fost Membru
Neaplicabil
Mie mi-au apărut în stoc. Am apăsat butonul cu premiul de mai multe ori dar nu a mers. Ceva nu e bun. Aveam punctele necesare în cont. Trist

Jay
Campion certificat
Cred ca s-a mutat eroarea la mine.. :)))

Neaplicabil
Felicitările, masa și dansul merg la Orange... captură făcută în secunda 14:00:01 (nu le umpleți frigiderul)

arsradu
#StarMember
Ah, ok. Deci aparent ceea ce observasera alti useri s-a mutat la mine (premiile apar direct cu stoc epuizat), iar eroarea mea s-a mutat la altii. :)) Suuuuuper!
Client Orange

arsradu
#StarMember
Alterego, trebuia sa-i dai si Confirma. Sa vedem daca tie iti da eroare sau nu. :))
Client Orange

Neaplicabil
@arsradu ce eroare... am revendicat premiul... am confirmat și-am luat... ghici ce... ?! 🙂

arsradu
#StarMember
Ai luat deja trotinetul? Oook... Felicitari! :)) Sa ne spui si noua cum ai reusit performanta asta. La mine nu mai erau nici produsele cu 30 de bucati pe stoc. Adica...nu stiu. Nici n-aveam cum sa dau click la secunda 1 pentru ca nu-mi aparusera produsele la secunda 1. Iar dupa refresh au aparut cu stoc epuizat.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Eu am ratat momentul, macar sa ma uit la hocus-pocus. :))