anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu My Orange și Pinata Party câștigi super premii (Campania V)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Noua campanie Pinata Party se desfășoară în perioada 5.04 - 21.06.2022.

Premiile cu beneficii bonus Orange rămân și noutățile sunt aduse de premiile fizice cu livrare:

  • gadgets (căști, controller, boxă, aparat foto instant, kit video, etc.) - puteți vedea toate premiile aici în secțiunea Întrebări frecvente - Ce premii poți câștiga..
  • produse Pinata Party
  • 20 premii oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei (30 iunie 2022): 10 telefoane Samsung S21 FE 5G și 10 console Nintendo Switch Neon Red și Neon Blue Joy-Cons (condiție de acumulare min. 1000 puncte pe parcursul campaniei)

 

Aici regăsiți regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

 

Mult succes!

71 Răspunsuri 71

DanielaH
Moderator
@Serjant, o să întrebăm colegii și revenim.

Serjant
Explorator
Daniela H, acelasi raspuns l-am primit de la Mihaela C. acum 2 luni "@Serjant i-am întrebat din nou pe colegii noștri și vom reveni cu vești." (vezi inceputul paginii 2) in medie cat dureaza revenirea?

Magda__
Junior entuziast
Cine a câștigat premiile fizice ?

Serjant
Explorator
Deci @Daniela H. si @Mihaela C. cum ramane cu castigatori ediitilor trecute? Mai asteptam? Nici cu un raspuns nu ati venit, dar daca veniti cu un raspuns va rog sa nu ne jigniti inteligenta venind cu un raspuns pentru clasa a 2 a. Multumesc.

Razvan08
Junior
Cu ce răspuns sa vina, doar castigatorii is toti angajati la orange, doar nu crezi ca dau la x si y, mai bine isi impart ei

Mădălin
Cunoscător certificat
Din câte am înțeles, nu e obligatoriu că Orange sa publice lista câștigătorilor având în vedere că , câștigătorii , nu sunt din comunitate , nu au habar că au participatt la vreun concurs , niciunul nu este confirmat că și câștigător.Aceasta e explicația .Cat despre câștigători , e aproape imposibil sa joci pinataparty și să nu intri măcar odată în comunitate... Deci , in concluzie , nu căutați câștigători că ori nu exista ori nu sunt!

Serjant
Explorator
Alo Orange? Avem lista castigatorilor? Ne mai tineti multi in suspans?

Magda__
Junior entuziast
Aici este doar regulamentul. Cine sunt utilizatorii care au câștigat? Eu asta întreb!

DanielaH
Moderator
Salut tuturor! Ne pare rău că nu avem încă vești. Ca la orice campanie, lista câștigătorilor este afișată după ce procesul de validare și livrare premii este încheiat. Acest lucru poate fi mai rapid sau mai încetinit, funcție de disponibilitatea potențialilor câștigători, a rezervelor etc. Așa cu am promis, vom anunța aici când acest proces va fi complet finalizat și lista va fi publicată pe site. Mulțumim pentru înțelegere.

DanielaH
Moderator
Îmi cer scuze pentru întârzierea cu care vă anunț. Lista câștigătorilor a fost publicată în 21 iulie aici - https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party-aprilie22-iunie22/#castigatori-loterie

Vio73
#StarMember
Mai bine mai târziu decât niciodată!Mulțumim!

Serjant
Explorator
Mi se pare absurd sa publicati lista castigatorilor care au fost extrasi dar sa nu publicati castigatori saptamanali. Si sa nu imi ziceti ca nu au fost validati toti inca. Ca deja scuza asta am mai auzito :).