anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cu My Orange și Pinata Party câștigi super premii (Campania V)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Noua campanie Pinata Party se desfășoară în perioada 5.04 - 21.06.2022.

Premiile cu beneficii bonus Orange rămân și noutățile sunt aduse de premiile fizice cu livrare:

  • gadgets (căști, controller, boxă, aparat foto instant, kit video, etc.) - puteți vedea toate premiile aici în secțiunea Întrebări frecvente - Ce premii poți câștiga..
  • produse Pinata Party
  • 20 premii oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei (30 iunie 2022): 10 telefoane Samsung S21 FE 5G și 10 console Nintendo Switch Neon Red și Neon Blue Joy-Cons (condiție de acumulare min. 1000 puncte pe parcursul campaniei)

 

Aici regăsiți regulamentul: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

 

Mult succes!

71 Răspunsuri 71

Miha_Z
#StarMember
Ieri au apărut premiile la 15.30 și în câteva secunde au fost revendicate. A rezistat mai mult controler-ul de PS4, dar era și mai scump și mai multe numeric. Eu am câștigat acum 2 săptămâni rucsacul cu boxa.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Felicitari, Miha! Eu campania asta n-am reusit sa castig decat experienta. Foarte multa experienta. Atat de multa incat pot sa le dau si altora. Trimit si in tara, cu verificare colet. 🙂
Client Orange

Miha_Z
#StarMember
Mulțumesc @arsradu. Sa știi că în această campanie au fost săptămâni în care premiile au rămas și câteva ore până au fost revendicate. A contat mult faptul că în fiecare săptămână apăreau la ore diferite. Mai e aproape o lună de concurs deci șanse de câștig ar mai fi. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, pai tocmai de-aia n-am prins nimic. Cand ma uitam eu, nu intrasera premiile noi, cand ma uitam din nou, ceva mai tarziu, nu mai erau, ca se terminasera deja. Deci mereu am fost desincronizat. Nu e vina nimanui, dar nici nu pot sa stau sa ma uit mereu in aplicatie. Mai am de lucru, mai am si alte lucruri de facut. Dar da, mai e timp. O sa mai incerc. 🙂
Client Orange

Alex_45
Junior
S-au epuizat toate :))) , mie așa-mi arată

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, se epuizeaza aproape instant. Pana marti, nicio sansa.
Client Orange

Anca07
#StarMember
A fost actualizat stocul premiilor cu livrare, astazi? Nu prea am avut timp sa urmaresc, si nu stiu daca a fost actualizat pentru ca vad stoc epuizat la toate premiile 🙂 Multumesc!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da…si da. 🙂 Au fost actualizate, si s-au si terminat.
Client Orange

Jay
Campion certificat
Da.. pe la 14:30 parca.. eu m-am uitat la si 33 și arătau fix asa..

Anca07
#StarMember
:))) Multumesc frumos pt raspuns. Am avut pentru o clipa senzatia ca au fost aceleasi premii si parca nu ar fi trebuit sa mai fie bateria externa, si de asta am presupus ca nu s-ar fi actualizat si mai am o sansa:)) Mi-ai spulberat visul:))

Miha_Z
#StarMember
Buna @Anca07. A fost și azi concursul, dar nu știu la ce ora, că nu am mai urmărit nemaiavand puncte. Eu dau mereu la regulament și văd ce premii sunt puse la bătaie pentru săptămâna respectiva. Probabil de mâine vor actualiza și premiile și le vor scoate pe cele de săptămâna trecută.

Jay
Campion certificat
Pentru asta suntem aici :)))) Maine vor fi vizibile doar cele care au apărut azi..

Anca07
#StarMember
Pai, ceva imi da cu virgula:))) Am atasat un screenshot din regulament, in care se zice clar ca saptamana aceasta nu mai este bateria externa ca si premiu... Ceva imi scapa:(

Jay
Campion certificat
Pai nu este.. cele din saptamana anterioara dispar în ziua următoare celei în care apar premiile săptămânale.. marți apar cele noi și de miercuri doar pe cele noi le vei vedea.. Deci, de mâine, vei vedea doar ghiozdanul și termosurile..

Anca07
#StarMember
Multumesc frumos pentru lamuriri tuturor! Dorm linistita cu punctele la saltea in seara aceasta