anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs Orange Games pentru impatimiti.. sau, pentru cine are timp! :)

Jay
Campion certificat
Cu ocazia implinirii unui an de Orange Games, jucatorii au ocazia sa castige, luna aceasta, un Samsung Galaxy S21 Ultra, pentru cel mai mare scor si o luna de acces gratuit in aplicatie, pentru primii 10..

Pentru cineva care deja se joaca, este o provocare.. eu nu am timp pentru mai mult de 5*candy crash, pe laptop, seara :))).

"Câștigă un super telefon
Sărbătorește alături de noi 1 an de Orange Games! Joacă “Electric Highway” prin aplicația Orange Games în perioada 2-30 iunie, iar dacă înregistrezi cel mai mare punctaj la sfârșitul concursului, câștigi marele premiu: un Samsung Galaxy S21 Ultra Black 256 GB și un voucher cu o lună de acces gratuit în aplicație. Următorii 9 participanți vor primi câte un voucher cu o lună de acces gratuit în aplicație. Abonamentul pentru jocuri este doar 1.18 euro/săptămână (TVA inclus), iar prima săptămână este gratuită."


Sursa si mai multe infromatii aici..

https://www.orange.ro/aplicatii/orange-games?gclid=Cj0KCQjwk4yGBhDQARIsACGfAevf5XKuL29mTxFsJjf6sXi5nLlggT0y-42qG1tPbQQflxOcH8ZSPz4aAv7cEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

https://www.orange.ro/files/pdf/termene-si-conditii/regulament-orange-games.pdf
6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember
Super concurs si bune premii pt gamerii inraiti!!! 🙂 Nu stiam de Orange Games... Eu tot Candy Crush, e maximul la varsta mea! :))

mariancirjau
Junior entuziast
super ....... si asa nu stiam ce sa fac in timp liber

Razvan
#StarMember
Solitaire este jocul cel mai cunoscut de oameni, fiind primul joc cu care au luat contact când au început să opereze pc-urile.

queensoft
Explorator
Solitaire este jocul cel mai cunoscut de oameni - pe PC. Deoarece a devenit mega cunoscut odata cu aparitia PC-urilor si a Windows-ului. Inainte de asta erau jocuri DOS (gen Snake) sau arcade / console TV / "pacanele" etc.

FaraUnID
Campion certificat
Asta este un concurs pentru cine nu are ce face cu banii si simte nevoia sa se ciorasca intr-un display de 6 inch, sub pretextul ca se joaca si poate castiga un telefon. Dat fiind faptul ca exista destul de multe topicuri care semnaleaza probleme in procesul de dezabonare de la acest Orange Games, ma hazardez sa afirm faptul ca, dupa finalul perioadei de campanie, vor mai aparea cateva topicuri care semnaleaza faptul ca unii s-au trezi avand cost suplimentar in factura sau ca au ramas fara credit in contul prepay.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu am timp de jocuri, dar pentru cine are, cred că poate fi o variantă bună de luat în seamă! Mulțumim!