anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

131 Răspunsuri 131

CrifcaVlad
Junior entuziast
La Multi Ani tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie

Serjant
Explorator
In saptamana 1 lipsesc castigatori ?!? Unde sunt premiile? Nu au fost raportate! Cat timp aveti nevoie sa validati castigatorii?

Jay
Campion certificat
Nu lipsesc.. sunt imediat sub regulament.. am atașat o captură, dar nu se vede lista întreaga..

Serjant
Explorator
@jay, te rog sa numeri cate premii s-au alocat pentru prima saptamana si sa numeri cati castigatori sunt in prima saptamana, eu de diferenta aceasta vorbesc. De pe calculator se vede toata lista :).

Jay
Campion certificat
@serjant, asta a fost pasul următor.. dupa ce am observat diferența de nuanță.. adica lipsa unui "i" la prima fraza.. 🙂

Serjant
Explorator
Graba?!?, dar sa nu deviem de la subiect!

CrifcaVlad
Junior entuziast
Acum două săptămâni la ce ora s-au băgat premiile ?

Mădălin
Cunoscător certificat
Eu totuși rămân la părerea că premiile nu apar tuturor ci doar unora care deblocheaza ceva , un anumit număr de puncte , un buton ceva.Am 2 conturi iar în unul arata premii disponibile niste ghiozdane și aparate de cafea iar în celălalt aceleași premii apăreau că epuizate...am intrat iar în primul cont și am luat un rucsac

Jay
Campion certificat
@Crifca Vlad, pe 2 martie au aparut pe la ~11:30.. @ Madalin, în primul rand trebuie sa ai aplicația la zi.. Pentru mine au fost vizibile din prima săptămână, doar ca dacă intram pe vreunul, îmi spunea ca mai am nevoie de X puncte pentru a putea revendica, deci n-am facut nimic special.. poate pui cate o captura din ambele conturi, la aceeași ora, sa vedem exact ce spune, stoc epuizat sau lipsa puncte.. sau poate, dacă au ambele aplicații cel mai recent update, apuci tu sa vezi exact care este diferența.. presupun ca n-aveai acelasi numar de puncte pe ambele..

CrifcaVlad
Junior entuziast
Ok mulțumesc

dorelut
Junior entuziast
Azi la ora 14.13 erau afisate tot premiile de săptămâna trecută...am atasat poză. Mai aștept...

CrifcaVlad
Junior entuziast
Au apărut toate la 14:30 stoc epuizat ,eu nu cred că se știe dinainte la ce ora se incarca premiile și cineva are prioritate

Serjant
Explorator
Salut colegii, cred ca depinde mult de semnalul la internet, eu am fost hotarat sa prind azi un premiu, si teoretic am si prins, dar am fost foarte hotarat, nu am stat sa aleg, am stiut ce vreau sa aleg, si direct m-am concentrat asupra premiului respectiv, in maxim 5 zile ar trebui sa intru in posesia premiului, revin cu o poza cand il primesc. Sau cu reclamatie daca nu il primesc :)). Am primit mail de confirmare ca va fi expediat premiul, asa ca eu cred ca totul e ok. Multa bafta saptamaniile viitoare. Eu nu mai am puncte :).

CrifcaVlad
Junior entuziast
Și la ce ora ai prins premiul ?

Serjant
Explorator
14:30 de aceea zic ca dupa parerea mea trebuie sa ai semnal cat mai bun la internet, si sa fi rapid.