anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

 

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

131 Răspunsuri 131

delfinas
#StarMember
Sunt curioasa sa vad care va fi noul sistem Pinata Party de premiere...

And04
Senior
Super tare! Ma bucur ca exista o noua campanie Pinata Party! Succes tuturor!

milord
Junior entuziast
Bafta tuturor 😄

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos! Baftă tuturor!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Curiozitatea e la locul ei. Entuziasmul in schimb...trebuie sa recunosc ca e un pic retinut. 🙂 Si eu ca eu. Ca, de bine de rau, s-a intamplat sa pot sa revendic pana la urma un premiu. Asa ca nu pot sa ma plang. Dar sunt oameni care n-au avut ocazia asta. Asa ca, din punctul meu de vedere, sper ca de data asta sa castige si ei. Si mai presus de orice, vreau sa vad o imbunatatire. Vreau sa vad ca undeva, cuiva, ii pasa suficient de mult cat sa faca ceva. Asta vreau sa vad. Detaliile sunt de prisos. Stim foarte bine cum a decurs campania respectiva. Intentia a fost buna (si apreciata, cred, de toata lumea). In schimb, la capitolul punere in aplicare, cred ca mai erau destule de facut. Hai sa incercam sa nu facem si campania asta la fel.
Client Orange

Zop
Explorator
Orice tragere la sorti e o pura aventura. O sa va asigurați de asta pe 3 februarie. E una sa fii implicat si tu, decat purul noroc. Un bun exemplu este jocul de poker. Unde mult depinde noroc, dar si mai mult de abilitățile personale(skill). La cate mii de notificari mi-au trimis Orange, ca sa reusesc sa strang cele 1000 de puncte, inseamna ca campania III a fost un esec total, atat pentru participanții lipsiți de entuziasm, cat si pentru cei de la Orange. O combinație intre tragere la sorti si varianta veche ar fi soluția ideala. De exemplu, in fiecare marti se aloca un anumit Nr. X de locuri(limitat 10-30)pentru un premiu. La fel va fi nevoie de puncte pentru a procura acel loc. Iar lunea viitoare sa fie extragerea automata a câștigătorilor. Ca martea viitoare sa fie ziua pentru o noua lista de locuri disponibile.

Viocat
Senior certificat
Sa vedem ce va fi in noua campanie. Deja ne-ai facut curiosi.

Zop
Explorator
Woww, neastepat de buna combinatie in noua pinarty :). Punctele mi se par cam multicele pentru valoarea premiilor, dar vad ca pe oameni nu i-a stresat/deranjat acest lucru :). Au epuizat timp de o zi stocurile primei saptamani. Pe mine insa, premiile nu prea ma incanta, ii voi lasa pe altii, care au nevoie de ele, sa se bucure in sfarsit) De aceasta data, cu toate limitarile posibile (1 premiu fizic maxim pe sapt./ 3 max. pe toata durata campaniei) cat si cu noile reglementari in acordarea punctelor (favorizati sunt cei de la abonament acum, pentru ca a fost minimalizata valoarea unor actiuni de la prepay), sper ca va fi mai multa lume fericita si multumita de organizarea concursului :).    P.S. Oricum consider varianta extragerilor saptamanale, propusa de mine mai sus, mai reusita. Chiar si acum puteau pune acele premii de la sfarsit ( 10 tel./10 watch-uri) intr-o tombola saptamanala(cate 1 tel. si un 1 watch ) pentru care sa achiti cu puncte intrarea. Astfel clientii Orange primeau o mai mare satisfactie si surplus de dopamina la inceptul fiecarei saptamani, decat sa astepte 2 luni si chiar sa uite in acest timp. Poate dificil de implementat, dar dpdv al marketingului e mai bun split-ul.

Viocat
Senior certificat
Oau. Credeam ca premiul in prima saptamana de 2500 puncte va fi greu de acordat. Deja s-a acordat din prima zi!

Mădălin
Cunoscător certificat
Hmmm...am revendicat un premiu cu rucsac sa vad daca e adevărat și mă pune sa bag un cod de pe e-mail...intru pe e-mail , găsesc codul și când intru in aplicație iar nu mai am unde sa bag codul....intru pe browser nu găsesc nimic... Unde se pot pune codurile?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Vezi in sectiunea Status din Pinata Party. La Premii Revendicate.
Client Orange

And04
Senior
Salutare, @Madalin Intra in aplicatia MyOrange de pe mobil, intra la Pinata Party si apoi la sectiunea Status, apoi la Premii revendicate vei gasi premiul, apesi pe el si introduci codul. Sa te grabesti pentru ca acel cod e valabil doar 24h.

Mădălin
Cunoscător certificat
Da ..așa este , mulțumesc!

And04
Senior
Cu drag! Toate cele bune!