anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Card Carrefour cadou în valoare de 150 lei la activarea sau prelungirea unui abonament pe 24 de luni

And04
Cunoscător certificat

Încă un motiv să îți iei un smartphone nou din magazinul online. Acum primești cadou un voucher în valoare de 150 lei pentru cumpărăturile tale, dacă activezi sau prelungești un abonament pentru 24 de luni.

Detalii pe https://www.orange.ro/oferte-speciale

 

Ofertă limitată: 27-29 aprilie 2022

 

Termenii și condițiile campaniei:

 

Valabilitate: Oferta este valabilă doar în perioada 27 – 29 aprilie 2022 exclusiv pentru activarea si/sau prelungirea unui contract cu 24 de luni prin magazinul online.

 

Cui se adresează: Orice client care își activează sau prelungește un abonament pentru 24 de luni prin magazinul online Orange Romania în perioada de Campanie. Nu sunt eligibile pentru oferta comenzile plasate în perioada Campaniei si care se vor activa ulterior perioadei de valabilitate a ofertei.

 

Mecanismul Campaniei: Clienții care își activează sau prelungesc un abonament pentru 24 de luni prin intermediul magazinului online în perioada 27 aprilie – 29 aprilie 2022 vor primi câte un voucher de cumparaturi la Carrefour (Card Cadou) în valoare de 150 lei.
Clienții eligibili vor primi Cardul Cadou pe adresa de e-mail cu care și-au plasat comanda Orange cel mai tarziu la data de 29 mai 2022.

 

Condiții utilizare voucher: Cardul poate fi folosit in conformitate cu Regulamentul Card Cadou Carrefour numai in reteaua de magazine Carrefour, in limita sumei disponibile pe card. Utilizarea cardului reprezinta acceptul termenilor si conditilor generale prezentate in detaliu pe http://www.carrefour.ro in Regulament Card Cadou Carrefour. Card cadou nu este un card de credit.
Cardul este valabil un an de la data activarii, respectiv pana la data 15 Aprilie 2023.
Nu poate fi returnat sau preschimbat in numerar.
Cardul cadou este transmisibil, nefiind uninominal.
Orange Romania si Carrefour Romania nu sunt responsabil in caz de pierdere, furt, deterioare sau folosire neautorizata a prezentului card.

15 Răspunsuri 15

Ame
Începător
Ati reusit sa utilizati voucherul ??? Eu am incercat online, atat pe carrefour.ro, cat si prin bringo și nu merge.