anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Cand revin premiile fizice pentru pinata party campania I?

andreibanu
Începător
Cand revin premiile fizice pentru pinata party?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Buna @andreibanu. Premiile la Pinata revin in stoc in fiecare marți la ora 14.00. Pentru fiecare săptămână sunt alocate anumite premii, dar trebuie sa fii pe faza că în secunda 2 stocul este epuizat. :))

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Miha_Z
#StarMember
@Sleek de ieri s-a modificat regulamentul și stocul produselor urma să se actualizeze marți in intervalul 10-18. Din cate am observat s-a actualizat la 12.30 și după câteva minute premiile au fost revendicate.

delfinas
#StarMember
Sleek, ieri s-au schimbat regulile jocului, iti trebuie mult mai multe puncte si premiile trebuie vanate in fiecare marti, intre orele 10 si 18. Azi s-au dat cam in jurul orei 12.30.

Tot_Eu1
Junior
Pai Bine, bine, dar ce c**at de concurs e ala când se schimba regulile jocului în timpul jocului? Iar protecția consumatorului? Sa fim serioși, cine s-o anunțe? Pe asta se bazează și hotii: noi ne agitam ca sifonu' și ei câștiga, ca doar nu o sa rupă câtiva utilizatori contractul doar pentru atât.. Tot noi suntem prosti ca le acceptam ca**turule

Raff39
Începător
A castigat cineva vre un premiu la Pinata Party?, sau e vrajeala? Eu am urmarit azi de la 8.30 pana la 18.30 si nu am vazut nici un premiu. Ba mai mult am dat refresh la pagina incontinuu si dupa ora 14 am facut si printscreen si tot nu am vazut vre un premiu. La relatii cu clientii mi au spus intr un final ca, premiile sr pot fa pana in ora 18. Dar tot nu am văzut vreun ul. Tind sa cred ca iat ne a pacalit Orange ca deobicei.

Iulia_
Junior entuziast
Buna!Da am fost o norocoasa azi am prins al doilea premiu un cantar..primul a fost un aspirator acum vreo 2 sapt daca nu gresesc...si chiar nu credeam ca mai castig

Daniel_Lupu
Junior entuziast
Am urmarit dar nu am vazut nici macar un produs in stoc.