anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Banca de net Orange! Ce părere aveți?

Anonim
Neaplicabil
Cred că este o campanie super.
Voi ce părere aveți?
Detalii mai jos:
https://www.orange.ro/bancadenet/
28 Răspunsuri 28

FaraUnID
Campion certificat
Pentru ca It's All About The Money https://www.youtube.com/watch?v=cXd155v8Z5U In ritmul asta or sa ajunga sa percepa, din nou, taxa de conectare in retea cum se practica pe vremea diALOg-ului. Pentru ca SIM-ul sa poata avea accea in retea trebuia sa platesti cca 20 USD taxa de activare, la momentul abonarii. In prima faza cand am citit "Banca de net" instinctiv m-am gandit la ceva in genul "Banca de alimente" si unde abonatii sau utilizatorii prepay sa aiba posibilitatea sa doneza XX GB inclusi in pachetul de date sau optiune prepay, pentru scolile din mediul rural.

Neaplicabil
Vreau sa primesc 20 giga . Mă costă ceva, e efectiv gratuit, sau cum, nu înțeleg nimic și să nu fac vreo gafă . Pot primi sau e cu schepsis treabă asta, cine știe?

Jay
Campion certificat
@Noah, daca esti pe abonament sau prepay, dar, ai o opțiune activa, de minim 5€, poti intra in My Orange, la promotii si sa urmezi instrucțiunile de la "împreună.. ", sau în link-ul pus de @cocolosh.. In primul răspuns am pus niște capturi.. Nu stiu cat de repede primesti, eu n-am cerut ca n-am nevoie.. doar am oferit.. Nu ai de plătit, dar, ca toate bonusurile si promoțiile anterioare, trebuie sa ai o opțiune activa, nu poate cineva care n-a mai incarcat de mult timp sau care a încărcat cu mai puțin de 5€.. Cam asta am priceput eu, dar, poti gasi toate informatiile si daca intri pe promotie..

Neaplicabil
Asta știu, dar sigur, sigur,siguramente e gratuit ? Că am dat cu da. Mi-e sa nu fie cu dedesubturi pe care EU nu le înțeleg . Am abonament, am mai luat 100, încă 30 azi că am reîncărcat prepay lu' doamna mea, și acum am achiesat la încă 20 ăștia și vreau să știu dacă e moka moka .

Jay
Campion certificat
Din tot ce am citit, este moca.. netul este valabil 30 de zile, nu se incadreaza in promotie, sa primeasca, abonamentul yoxo, abonamentul reincarcabil sau abonamentul care are net nelimitat.. si, poti primi o singura data intr-o perioada de 30 de zile..

Pololică
#StarMember
Este initiativa buna, doar ca ar trebui sa fie la fel de benevola ca donarea de sange, fara stimulente. Pana la urma oferim ceva fara a cere ceva inapoi. Plus ca ar fi ideal ca netul sa fie redirectionat (prioritar) catre satele unde retelele de internet deficitar (din motive financiare).

Neaplicabil
E 8 start me . Nu yoxo . Am spart 125 de giga luna trecută . Un adevărat devorator cu HBO go,asta sunt ce mai ? Au băgat încă două episoade noi astăzi din Crescut de lupi ! Nici nu am respirat doua ore ! Mersi, Jay . God bless You !

Neaplicabil
Gata, a fost activat deja .Am 151,1 GB acum de net . E bine , mulțumesc Orange. Simply the best !

Jay
Campion certificat
Mulțumesc și eu! Se pare ca dureaza cateva minute pana sunt repartizati, cei 10 sau 20 GB, pe contul solicitantului.. Vizionare plăcută!.. e greu, sa stai deoparte, când te prinde un film... eu cred ca am vizionat Game Of Thrones in maxim 10 zile.. nu toate zilele consecutive, au fost si 2 sau 3 pauze..

Tinu8989
Junior
o parere foarte buna

georgegrigore19
Începător
Excelenta și foarte utila campania mai ales pentru cei care au într-adevăr nevoie de internet, respectiv, Clienti prepay și abonați din mediul rural cu venituri modeste

hincuvictor
Junior
O ideie bună.

Enrique_Bossu
Junior
Este o campanie foarte ok ! Nu ar fi rau sa o mai prelungiti macar pina la sfîrșitul anului !

22091975
Începător
foarte buna