Aha, am inteles.
🙂 Uhm...da, ar fi interesant de adaugat ca premiu sa-ti poti activa o optiune. Sigur, momentan nu pare sa existe treaba asta, dar da, ar fi misto. Nu e rea ideea. :)
Premiile fizice sunt la mare cautare, dupa cum ai vazut si tu probabil. :)) Si se dau extreeem de repede. Acuma, sigur, ar fi bine daca ar fi mai multe, cu atat mai mult cu cat s-a marit si "pretul" lor. Dar...trebuie sa te gandesti si la costuri totusi. Pana la urma e o campanie de marketing, si chiar si daca ar mari numarul de premii, raportat la numarul de clienti/participanti...tot ar fi putine. Poate nu ar fi atat de putine, dar nu cred ca ar fi milioane de premii, sa ajunga la fiecare.
Cateodata ma gandesc serios daca unii nu au ceva softulete cu care sa-si mareasca sansele... Eu am avut noroc sa prind un rucsac, si da, l-am primit, deci e pe bune, si sunt foarte incantat de el. Dar trebuie sa recunosc ca ma pune un pic in dilema viteza cu care vad ca se epuizeaza premiile alea. Adica e ceva de genul: 3...2...1...poof! Gone! :))
Client Orange