01-02-2026 12:45 PM - editat 01-02-2026 12:46 PM
Buna ziua ,imi amintesc ca acum vreo 15 ani exista chat Orange si parca era si un număr scurt prin care puteai comunica cu alți useri orange ,ce mai știți despre acel chat ? Daca ati folosit si voi ?
la 01-02-2026 01:14 PM
Salutare, daca nu ma inseala memoria a fost in perioada cand wap, SMS era la moda. Mulți îl foloseau pentru socializare rapidă, mai ales că internetul mobil era scump sau foarte lent. Din pacate el a disparut odata cu aparitia smartphone-urilor cred ca prin 2010 🙂.
la 01-02-2026 01:30 PM
Salutare!
Din păcate, nici nu mai știu de cât timp nu mai există așa ceva. Dar acum, poți comunica liniștit cu alti useri chiar aici, în Comunitatea Orange, unde poți întreba, răspunde, socializa și multe alte lucruri legate de Orange și despre tehnologii, etc.
Deci comunicarea poate exista în continuare, fără probleme!
Baftă!
la 01-02-2026 02:40 PM
Salutare!
Personal nu am utilizat serviciul. Orange oferea un serviciu de chat mobil pentru abonați, accesibil prin numărul scurt 366 sau WAP, unde utilizatorii își puteau alege nickname-uri și comunicau prin mesaje text în timp real. Practic, era o rețea socială pe telefoane clasice, înainte de apariția aplicațiilor moderne precum WhatsApp sau Messenger.
Din păcate, tehnologia WAP a devenit depășită, iar serviciile care o foloseau au fost închise treptat între 2010 și 2013, pe măsură ce utilizatorii au trecut la smartphone-uri și aplicații de mesagerie mai avansate.
Am gasit un topic in care se vorbea de acel serviciu:
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor