Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 12-06-2019 11:25 PM
Dacă am nevoie de o informație sau dacă vreau sa fac o sesizare, cum contactez Serviciul Clienti din contul My Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-06-2019 11:36 PM
Se intră în secțiunea Contact/ contactează-ne/asistență din My Orange. Deci este destul de simplu. Acolo se scrie, alegându-se secțiunea și numărul pentru care dorești să scrii.
https://www.orange.ro/myaccount/assistance
6 Răspunsuri 6

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-06-2019 11:36 PM
Se intră în secțiunea Contact/ contactează-ne/asistență din My Orange. Deci este destul de simplu. Acolo se scrie, alegându-se secțiunea și numărul pentru care dorești să scrii.
https://www.orange.ro/myaccount/assistance
Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-06-2019 11:53 PM
In My Orange desktop, varianta veche, ai in partea stanga jos butonul "Asistenta" si daca-l apesi se deschide o pagina cu toate variantele de contact, astfel ca poti alege ce preferi la momentul cand vrei sa-i contactezi..
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187
In My Orange mobil apesi pe "mai multe" si se deschide o pagina cu optiuni, iar penultima este contacteaza-ne.. daca apesi butonul iti deschide o fereastra de chat..

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 12-06-2019 11:56 PM
Intri in contul My Orange si prin selectarea variantei Contact esti directionat catre pagina de Chat prin care ai 3 variante de contactare. Sincer nu vad rostul celei de-a 3 variante atata timp cat automat esti client orange daca ai accesat Contact din My Orange.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-06-2019 08:23 AM
Eu cred ca cea mai la indemana solutie pentru intrebari si sesizari este Chat-ul. Poti opta sa primesti pe mail conversatia si o ai la dispozitie oricand.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 13-06-2019 08:39 PM
Am intrat de curiozitate in aplicația My Orange, de pe telefonul meu. Știam ca înainte ma “urmărea” simbolul de chat peste tot ( sper sa nu fac o confuzie), dar parca așa îmi aduc aminte. Exista chat pe aplicația pentru iOS sau nu?
Update: Am găsit chat-ul! Apare când cauți in anumite sectiuni. Știam eu ca ma urmărește pe undeva.
84020c6928c181b4_d9322_a05_98_b3_4305_88_c0_16_d45772_ec48_original.png
Previzualizare fișier
163 KB

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 05-07-2019 12:39 PM
Dacă ai nu Orange pe telefon atunci e foarte simplu , apeși meniu și jos apare contactează-ne...acolo se va deschide un chat în care îți vei detalia gândirile .Poți să închizi aplicația fiindcă atunci când primești răspuns vei primi SMS de informare.