Salut!
Ai ambele sim-uri in același telefon?
Telefonul care nu este vizibil a fost achiziționat de la Orange?
Eu am 4 abonamente si, la momentul acesta, pe toate imi afișează modelul telefonului..
Samsung S10, Samsung A3 2017, Samsung S3570, Nokia 230 dual sim..
Parintii mei le folosesc pe cele clasice..
Samsung S3570, pe care il aveam nou, achizitionat in 2013 si abia de anul trecut il foloseste mama si Nokia 230 dual sim, achizitionat acum 3 ani, an aparitie 2015.. Eu am folosit inainte sa trec la Samsung un Blackberry 8520, achizitionat de la Orange in 2012, de asemenea, imi afisa modelul.
Pana anul trecut aveam un abonament pe care nu-mi afisa telefonul, numarul este acelasi, insa telefonul nu, am prelungit abonamentul cu achizitia unui S10.
Modelul de telefon pe care nu mi-l afisa, era achizitionat de la E-mag si era Samsung A3 2017.. deci, aveam 2 telefoane acelasi model si doar pe cel de la Orange imi afisa.. Nu sunt utilizator prepay, dar, urmeaza sa primesc o cartela sim, poate voi testa acel telefon si asa.. de curiozitate.
Si, o perioadă, am folosit 2 sim-uri in telefonul achiziționat anul trecut, S10.. Pe cel din slot-ul secundar nu mi-l afisa...
Eu doar aceste 2 situații le-am întâlnit..
Poti face un test inversand sim-urile între ele sa vezi daca se schimba ceva..
Nu stiu in cat timp se actualizează modelul, pentru ca eu n-am verificat asta in mod special, doar am observat întâmplător.. Din punctul meu de vedere ar trebui sa se actualizeze in secunde..