anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot activa opțiunea gratuita Pinata Orange TV go premium

Anonim
Neaplicabil

Recent am câștigat 75 pct (F)

Atașez screenshot-urile

1000000258.jpg

1000000256.jpg

Am abonament Smart 15 (Orange Romania).

Oare de ce nu merge activarea opțiunii.

1 Soluţie acceptată‚

Poate este o eroare temporara si mai trebuie sa astepti putin pana la alocare. Mai incearca mai tarziu si vezi ce se intampla. Pana acum n-am avut niciodata probleme cu revendicarea premiilor (bine, majoritatea le activam la cateva zile dupa ce acumulam punctele, iar la cele "instant" [cele cu net] le puteam activa imediat).

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare!

Administrezi un singur numar (abonamentul de 15E) sau mai multe (abonamente / prepay)? Intr-adevar, Go Premium este pentru abonamente si ar trebui sa se activeze. Mai verifica, o data, sa te asiguri ca activarea este pe numarul tau.

Presupun ca pretul platit este cel de 15E, nu sub 7E, nu? Din cate vad in regulament, premiile se atribuie doar abonamentelor de la 7E in sus (deci, chiar si redus cu 50%, tot ar trebui sa te incadreze).

Daca tot iti ofera eroare, recomand sa mai astepti 2-3 zile si sa mai incerci inca o data (ai la dispozitie 30 de zile pentru activare de la data castigarii).

Anonim
Neaplicabil

1000000262.jpg

Poate este o eroare temporara si mai trebuie sa astepti putin pana la alocare. Mai incearca mai tarziu si vezi ce se intampla. Pana acum n-am avut niciodata probleme cu revendicarea premiilor (bine, majoritatea le activam la cateva zile dupa ce acumulam punctele, iar la cele "instant" [cele cu net] le puteam activa imediat).

DanielaH
Moderator

Oferă-ne, te rog, numărul de telefon în mesaj privat și rugăm colegii să verifice situația ta.

DanielaH
Moderator

@Anonim, să înțeleg că s-a rezolvat situația? Ai putut activa opțiunea?

Anonim
Neaplicabil

Da,am reușit să activez opțiunea.

Mulțumesc.