anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce nu merge aplicația My Orange?

Functionalitate
1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember
Conexiune 3G. Pe 4G sau WiFi la fel face? Alte pagini de internet se deschid in browser? La mine se incarca acea sectiune de Reincarcare, ca idee. Poti incerca eventual si o reinstalare de aplicatie.
Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

36 Răspunsuri 36

DanielaH
Moderator
@Cerasela Toader, funcționează acum aplicația? E totul în regulă?

Haptic
Explorator entuziast
Retea supraincarcata cu preluarea clientilor de la Telekom.

Pdranca
Junior
Nici la mine nu merge aplicația my orange. Am dezinstalat-o și instalat înapoi dar tot aceiași treaba. Dacă ies din cont și întru iarăși funcționează pana dau un refresh și din nou eroare.

DanielaH
Moderator
@Pdranca, funcționează aplicația sau situația persistă?

Pdranca
Junior
La mine are îndată 3 săptămâni de când nu funcționează și m-ai am niște prieteni unde situația e aceiași. Degeaba s-au șters erorile , reinstalat ca tot degeaba. Dacă ieși din cont și intri din nou funcționează doar pe moment pana la primul refresh

delfinas
#StarMember
Pdranca, la mine s-a rezolvat așa situația: nu a fost suficient sa curat cache-ul, ci a trebuit să șterg datele din Setări - Aplicații - Aplicații - My Orange - Stocare - Ștergeti datele. Nu a mai fost nevoie sa dezinstalez și să reinstalez aplicația.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Pdranca
Junior
Asa am șters și eu însă aceiași treaba după ce am întrat din nou în cond a funcționat pana la primul refresh