la 26-09-2026 12:22 PM
Salut! De ceva timp am observat ca Vizualizarea consumului in Pinata Party nu mai functioneaza. Intru in My Orange -> Pinata Party -> Castiga Pinate, dau clic pe Vizualizare consum, nu primesc puncte, iar butonul de Vizualizare consum ramane in continuare disponibil. Am verificat la istoric. Ultima Vizualizare a consumului apare pe 31/08. Nu am update-uri noi de instalat pentru My Orange. Am dezinstalat/instalat My Orange. Nu s-a schimbat nimic.
la 26-09-2026 12:34 PM
Salutare!
Poți face o sesizare prin e-mail la adresa [email protected] sau prin canalele oficiale de contact.
la 26-09-2026 12:40 PM
Salutare!
La mine funcționează! Posibil să fie ceva , vreun bug. Dacă nu vrea nici cu reinstalat, nu îți rămâne decât să-i contactezi prin intermediul WhatsApp la numărul 0744444300 sau prin alte metode de aici .
Baftă multă !
la 26-09-2026 12:49 PM
Ca să funcționeze corect, dupa accesare trebuie sa arate ca în imagine:
Nu se mai primesc puncte pentru această acțiune.
la 26-09-2026 03:55 PM
@vali_mg: Salutare. Ultimul update al aplicației a corectat modul de afișare al resurselor (aferent accesării secțiunii Consum), fără corectarea problemei din PinataParty. Acest task aferent "vizualizării consumului" va fi remediat la un viitor update al aplicației.
Urmărește actualizările informațiilor pe acest subiect de aici din Comunitate și vei afla în timp util când va redeveni funcțională secțiunea respectivă. Posibil chiar în cursul săptămânii viitoare.
După-amiază plăcută.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor