anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu reusesc sa adaug un abonament in contul meu

adis
Junior entuziast

Nu reusesc sa adaug un abonament in contul meu pt a vizualiza si plati factura, nu functioneaza site-ul.

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salut,

Poți folosi și aplicația mobila my orange pentru a adăuga un număr/abonament in contul my Orange existent.

Ce eroare primești?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eventual, încearcă de pe un alt browser sau șterge cache-urile, cum este explicat aici .

Ulterior, încerci să adaugi abonamentul cum este explicat aici  .

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@adis, ai reușit să adaugi numărul în cont? Te-au ajutat răspunsurile primite aici?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

adis
Junior entuziast

Da am reusit. Dar mi-a disparut celalalt cont. Nu reusesc nicicum sa-l pun inapoi. Nu cod abonat invalid. Dezamagit total.

adis
Junior entuziast

Incerc de ceva vreme sa adaug inca un serviciu in contul meu (am in cont abonament mobil) . Vreau sa adaug si internet/TV. Nu reusesc nicicum. Nu mi se recunoaste codul de abonat sau nr de telefon.

Adis, poți atașa o captură de ecran cu eroarea întâmpinată?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

adis
Junior entuziast

Nu pot. Imi da eroare(s-a produs o eroare neasteptata). Incredibil.

DanielaH
Moderator

Îmi pare rău :((

Putem ruga colegii să verifice situația contului tău. Ne poți oferi codul de abonat și un număr de telefon în mesaj privat? Mulțumim.