anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot activa eSim din My Orange

AlfredB
Începător

Salutare,

Am tot incercat sa activez eSim-ul din contul Orange: 

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/sim/eSIM

Practic dupa ce bag numarul butonul "Continua" nu este activ.

Dar se pare ca nu merge. Mai intampina cineva probleme?

AlfredB_0-1673472434225.png

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Alfred, bun venit in Comunitate!!!

Acest serviciu este disponibil doar pentru clienții Orange România si tehnologia eSIM este disponibilă doar pentru abonamente. Daca esti pe prepay si/sau esti xclient OROC (fosta Telekom), nu merge sa treci pe eSIM.
Vezi aici daca ai urmat corect toti pasii de activare eSIM.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Stiu, am 3 abonamente. La nici un abonament nu pot. Cand selectez meniul DROP-down, nu imi apare nici un numar.

AlfredB_0-1673473561884.png

Mda, inseamna ca e ceva pe contul tau.

Daca incerc sa trec pe eSIM, mie imi arata exact numarul meu sa-l selectez, nu trebuie sa-l tastez eu in acea casuta.

Esti client ORO, banuiesc, daca ai trei abonamente. Ai mai avut vreunul din numere pe eSIM?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Cateva solutii alternative:

1. private window
  2. alt browser
  3. Orange Shop.
Client Orange

DanielaH
Moderator

@AlfredB, ai încercat pe un alt browser? S-a rezolvat situația sau persistă? Ești client Orange sau Orange Romania Communications?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

optimoose
Începător

La fel e și la noi. E prost site-ul.

Se laudă că poți face totul online dar tot fizic în magazin ajungi.