anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu ma pot conecta in contul meu My Orange

george222
Începător
De ce imi spune ,, Serviciu indisponibil" de cate ori incerc sa intru in cont ? Nu o pot face!
19 Răspunsuri 19

FaraUnID
Campion certificat
Decat una pe zi.....

Mădălin
Cunoscător certificat
Mai primesc și eu câteodată însă daca redeschid linkul în alt browser merge ..folosesc doar mahton , crome , Firefox , IE .De obicei IE afișează foarte multe probleme inclusiv cele de securitate și certificare.

i93sme
Începător
Aceeasi problema dupa 2 ani se pare. Sunt client Telekom si din cate inteleg Orange a achizitionat Telekom. Ca sa fie treaba treaba, fostul portal de servicii Telekom nu mai functioneaza pentru ca s-au migrat conturi si s-au sters de acolo. Ajungand pe noul portal (Orange) e si mai frumos, sint directat catre https://fix.orange.ro/myaccount si fix acest site nu functioneaza. Primesc 404. Poate cineva totusi sa mai si verifice daca platforma mai si functioneaza ar fi perfect. Sau sa posteze cineva link-ul corect (site-ul principal Orange se pare ca redirecteaza spre ceva inexistent).

DanielaH
Moderator
Salut, i93sme! My Orange Fix funcționează, atât aplicația mobilă cât și varianta web. Uite aici linkul de acces - https://www.orange.ro/accounts/login-user?ak=d2e18b0f04a44046b602b8a4e4536e83sbHmykyhWexrz3WffFLt1TRGD&ud=1

i93sme
Începător
Salut, aplicatia _a inceput sa functioneze_ si _nu_ a functionat la data si ora raportarii problemei. E foarte greu pentru o firma gen Orange sa isi testeze proactiv serviciile pe care le ofera clientilor? Exista in momentul asta o gramada de metode si servicii oferite de terti daca nu pot fi dezvoltate in-house care permit alertarea departamentului de suport inainte ca un client sa o faca. In momentul respectiv: - aplicatia web ma redirecta catre un URL care returna 404 - aplicatia de pe telefon imi raporta ca ceva nu e in regula si nu functiona Am incercat inclusiv resetarea parolei pe contul meu, nici o sansa. Si asta dupa ce in Aprilie Orange Communications Romania imi trimite un email ca 'nu am nimic de facut, pot folosi aceeasi parola de la contul Telekom'