anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mă pot conecta in aplicație

Nu mă pot conecta in aplicație, introduc datele și mă aduce înapoi la pagina de logare...

13 Răspunsuri 13

MihaiC99
Campion

Salutare!

Încearcă și o dezinstalare (reinstalare) a aplicației sau ștergerea memoriei cache.

Poți încerca și accesare contului my Orange prin browser, daca este urgent.

DanielaH
Moderator

@AlexandraBanuta, aplicația este funcțională. Ai încercat o reinstalare?

Florin
Cunoscător

Pe mine mă irită site-ul, rar mă pot conecta la site-ul Orange, nu inteleg unde este problema !! Îmi dă eroare numai la site-ul Orange, problema este veche, cum mă conectez cu contul meu pe Orange, gata, eroare și gata. Și asta se întâmplă de cănd am ieșit din perioada de contract, poate e o coincidență dar de când am ieșit din perioada contractuala, logarea pe pagina Orange nu se mai face normal. 

Salutare!

Ai șters cache  și cookie din istoricul de navigare?

Florin
Cunoscător

Șterg mereu și curat telefonul prin aplicația dedicata dar zici că are draci in el. Cum intru pe Orange, gata, se blochează. Restul funcționează perfect, nu întâmpin probleme cu alte site-uri. Dar repet, de când am ieșit din perioada contractuala numai așa pățesc la Orange, folosesc același telefon, nu am schimbat nimic.

Folosește alt browser sau accesează site-ul în modul privat. De obicei stergerea cookie-urile ar trebui să rezolve problema.

Salut @Florin!
Ce browser folosești?

Si ce model de telefon?

Xiaomi 12T, are momente când mă lasă să intru pe Orange cu contul, dacă ies și vreau să reintru, gata, eroare. 

Ai ultima versiune de soft instalata pentru telefonul tau?

Folosesc Google Chome.

@Florin din captura ta de ecran nu pare a fi Google Chrome ce folosești tu, la mine arata altfel interfața in partea de sus. Ce versiune de Chrome folosești? Când ti-ai actualizat ultima data aplicațiile folosind Google Play Store/Magazin Play?

Anca07
#StarMember

Buna @AlexandraBanuta 

S-a rezolvat problema?

Seara faina!🌙