anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Imposibilitate accesare cont - recuperare parola nu functioneaza

Poaa
Junior

Am cont pt internet fix si lunar platesc factura deoarece Orange nu mai furnizeaza date valabile pt plata prin banka de pe internet . pt a intra in contul de pe orange ,am nevoie de o parola - tocmai am uitat parola si recuperare parola nu functioneaza . 
Voi stiti vreo metoda de recuperare diferita ?

6 Răspunsuri 6

Radutuby
#StarMember

Salutare,

din păcate, dacă nu poți reseta prin email, singura soluție este să contactezi Serviciul Clienți la 300 și să soliciți resetarea parolei. 

Mai multe informații ai aici: 

https://www.orange.ro/help/cum-recuperez-parola-de-logare-in-contul-meu-online-my-orange-fix-16251

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>

O sa merg intr-un shop Orange si cred ca acolo o sa rezolv .daca nici asa ,caut alt provider...

DanielaH
Moderator

@Poaa, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu parola?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Am luat .chat . Dupa indelungi schimburi de msj  ,am facut o plata .asa , in neant .Am sa merg intr-un shop sa discut cu personal uman

DanielaH
Moderator

@Poaa, ai reușit să schimbi parola?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai putea contacta serviciul clienți și sa soliciti ștergerea contului. Odată șters, poți crea unul nou și să asociezi din nou serviciile acestuia.