la 03-01-2025 04:24 PM
Dupa cum se poate observa am plătit factura, in aplicatie plata inca e restanta insa am verificat cu un operator la nr 300 si apare ca si cum s-a rezolvat cu plata de la self-pay si nu am facturi restante. Ideea este că inca imi apare in aplicatie restanta si nu vreau sa platesc de doua ori aceeasi factura.
la 03-01-2025 04:26 PM
Salutare!
Astazi este prima zi lucratoare (din punct de vedere bancar) si vor fi intarzieri. De ce nu ai platit prin MyOrange sau intr-un magazin Orange?
03-01-2025 04:32 PM - editat 03-01-2025 08:10 PM
Salut,
Încearcă să accesezi contul my Orange și prin varianta browser-ului.
De obicei exista întârzieri până când suma de plata se actualizează in aplicația my Orange atunci când plata se face prin selfpay etc.
Riști să îți fie suspendate serviciile mai ales că ai făcut plata după data scadenta.
Poți face și plata in avans din aplicația my Orange.
Încearcă să faci plata la emiterea facturii daca preferi plata prin selfpay.
Blureaza datele personale.
la 03-01-2025 06:59 PM
Salutare!
Dacă era plătită din My Orange, era cu siguranță pe 0.
Altfel, fiind plătită prin alte metode, posibil să apară mâine sau chiar săptămâna viitoare ca plătită.
Te sfătuiesc să le scrii din secțiunea Contact și să atașezi și dovada, pentru a nu risca să ți se închidă serviciul/ serviciile pentru neplată.
Iar pe viitor, încearcă să plătești cât mai repede , ca să nu mai ajungi la scadență, pentru că riști apoi suspendarea serviciilor și penalități de 3 euro pentru că nu ai plătit la timp.
Baftă!
la 03-01-2025 09:28 PM
Salut! Daca ai platit, fii fara grija, se va face înregistrarea platii și în contul Orange. Exista o ordine centralizata a prioritizarii plăților și la self pay, adică se aprobă doar un anumit număr de plăți pe zi lucrătoare, probabil mâine sau luni cel târziu îți va apărea ok și ție in aplicație. Dar dacă tot vorbim de aplicație, după cum spuneau și colegii mei, îți recomand plata in aplicația My Orange. Pe lângă faptul că ai garanția plăților instant, poți participa și la Pinata Party, la care ai anumite beneficii și poți câștiga premii, ai detalii aici
Succes
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor