anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu mai apare la detalii convorbiri numărul de telefon?

Greg21
Junior

1 Soluţie acceptată‚

Buna Greg,

Daca descarci in format excel, din pagina pusa de tine ca screenshot (regasesti in jos un buton  am atasat o poza), vei vedea la detalii numarul apelat.

Zi cu soare!🌞🐇

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

La mine apare. Unde anume te uiti? In aplicatia My Orange sau in contul My Orange web? Poti sa pui un screenshot?

Client Orange

Screenshot_2023-04-20-19-11-30-34_83c7299f3e34a809d4b5044b7b3ca2a2.jpg

Buna Greg,

Daca descarci in format excel, din pagina pusa de tine ca screenshot (regasesti in jos un buton  am atasat o poza), vei vedea la detalii numarul apelat.

Zi cu soare!🌞🐇

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

arsradu
Fost #StarMember

Intr-adevar, nu pare sa mai fie numarul apelat, in aplicatia My Orange. Nu mi-e foarte clar de ce a fost scos, dar da, se pare ca nu mai e.

Se poate vedea, dupa cum zicea si Anca, in xls-ul descarcat, saaau, din My Orange web.

Client Orange

Greg21
Junior

Mulțumesc pentru răspunsuri!

FLo1
#StarMember

@Greg21: Așa cum menționau și colegii, în MyOrange apare o formă de detaliere mai compactă, iar detaliat (cu număr apelat și tip serviciu) apare în descărcarea fișierului format xls. 

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!