anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu imi apare suma pe care trebuie sa o platesc im my orange ?

Radu19
Începător

4 Răspunsuri 4

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Ceva mai multe detalii. Unde te-ai uitat? Ar trebui sa apara ceva? Nu ai achitat factura? Daca poti, pune o captura de ecran sa vedem despre ce e vorba.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Radu19: Bun venit în Comunitate. Factura a fost emisă? De când ai observat că nu mai apare ”suma de plată”? Pe ce telefon ai această problemă? Android sau iOS? Un screen-shot ar fi foarte util, fiind posibilă și o eroare de aplicație.

Te așteptăm cu detalii. Numai bine.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Pololică
#StarMember

Pe langa informatiile cerute de colegii de coumitate, vin si eu cu o intrebare: numarul face parte dintr-un grup de numere ale aceluiasi abonat? S-au facut ceva modificari pe cont (Orange Love)? Daca da, s-ar putea ca de aici sa fie problema (am avut si eu 3 numere la Orange si acceptasem initial o oferta de Orange Love, pana sa refuz oferta (o diferenta de pret intre ce convenisem si ce era in contract) cele 3 numere fusesera facute pachet si venea o singura factura pentru toate, iar ceilalti utilizatori nu mai vedeau propria factura, cum era pana atunci).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

DanielaH
Moderator

Radu, te așteptăm să revii cu mai multe detalii despre situația ta.