anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu îmi funcționează aplicația my orange în Irlanda?!

Ionela_Dumitru
Începător
De 2 săptămâni tot încerc sa întru pe aplicație și nu pot și nici factura nu pot da o plătesc deoarece eu sunt în Irlanda ...ce sa fac și cum sa procedez ?!
4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Ionela, bun venit in Comunitate!!! In mod normal, daca aplicatia e actualizata si tot face probleme, ti-as recomanda sa o dezinstalezi si sa o reinstalezi, dar fiind in afara tarii s-ar putea sa nu mearga sa o reinstalezi. Asa ca sa rezolvam mai putin dureros, intri in Setarile telefonului, la Aplicatii: Aplicații - My Orange - Stocare - Ștergeti datele. Ii dai un restart la telefon si ar trebui ca aplicatia sa-si revina. Asa am facut eu cand am avut probleme cu aplicatia. Poti plati factura si din My Orange - varianta desktop/browser. In rest, iti merg serviciile Orange (net, telefonie)?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Viocat
Senior certificat
Incearca sa deschizi aplicatia fara locatie activata, poate merge asa.

arsradu
Fost #StarMember
Salut, Ce anume se intampla cand deschizi aplicatia? Ai o eroare? Internetul functioneaza ok in alte aplicatii? Poti sa atasezi o captura de ecran?
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Ionela Dumitru, aplicația este funcțională. Te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta.
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.