anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum schimb e-mail-ul care este format din numarul de telefon@orangemail.ro?

Username
Începător
Cum schimb e-mail-ul care este format din numarul de telefon@orangemail.ro?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru detalii. Am înțeles acum, deci ai un singur cont My Orange, dar cu 2 utilizatori diferiți, fiecare cu adresa de e-mail proprie. Dacă una dintre adrese nu mai este valabilă, recomandarea noastră este ștergerea contului și refacerea lui cu o adresă de e-mail validă. Pentru acest lucru va trebui să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți (https://www.orange.ro/contact/ sau apel la 300).
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
Salut, Username! Bun venit în Comunitate! Am văzut că ai încadrat întrebarea în categoria "My Orange". Este adresa de e-mail a acestui cont? Pe aceasta vrei s-o schimbi? Ne dai, te rog, mai multe detalii?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Username
Începător
Bună dimineața! Am altă adresă de conectare la cont, aceea cu numărul, cred că am primit-o de la ei, și când dau să primesc din aplicație ceva pe e-mail, de exemplu: ,,trimite factura pe e-mail", sau la ,,pinata party" pe ,,vreau premiul" zice: ,,codul a fost trimis pe e-mail -ul numărul de telefon@orangemail.ro", si după dă eroare, e-mail, pe care nu îl pot accesa, cum aș putea anula sau schimba pentru a primi cele menționate anterior pe e-mail-ul, normal, de conectare la cont, pe care mai primesc date de factură. Mulțumesc!

DanielaH
Moderator
Din ce spui, deduc că ai două conturi My Orange pentru că un cont are asociată o singură adresă de e-mail. Pentru a schimba adresa de e-mail, trebuie să te loghezi în contul respectiv din browser, nu din aplicația mobilă și să accesezi secțiunea "setări cont"/ "date personale". În secțiunea "date de contact și newsletter" introduci noua adresa și salvezi. Uite aici mai multe detalii și un screenshot - https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-modific-datele-personale-n-contul-online-112

Username
Începător
Nu cred că am două conturi de MY Orange, de oarece pe acela cu numărul de telefon si @orangemail.ro nu îl pot accesa si este si e-mail nevalabil. Cred că l-am primit deoarece pot să mă conectez și cu numărul de telefon la cont si au adăugat @orangemail.ro la număr. Iar la date personale la e-mail apare cel normal pe care îl folosesc la conectare contului, dar la utilizatori îmi apare pe primul rând la utilizator: numele de utilizator, la nume: la fel iar la e-mail: acela cu numărul de telefon, iar pe al doilea rând la utilizator: e-mailul normal, la nume: numele, iar la e-mail: tot e-mailul normal, am încercat de la editează să scot/ șterg acel e-mail cu numărul de telefon să rămână celălalt, dar nu merge.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru detalii. Am înțeles acum, deci ai un singur cont My Orange, dar cu 2 utilizatori diferiți, fiecare cu adresa de e-mail proprie. Dacă una dintre adrese nu mai este valabilă, recomandarea noastră este ștergerea contului și refacerea lui cu o adresă de e-mail validă. Pentru acest lucru va trebui să iei legătura cu colegii noștri de la Serviciul Clienți (https://www.orange.ro/contact/ sau apel la 300).